patraullea Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Salutare, Saptamana aceasta, cel mai probabil intre joi si sambata, as vrea sa fac segmentul de TET intre Comarnic (sau Sinaia cum e pe varianta noua) si Baraj Rausor. Sambata dupa-masa trebuie sa fiu in Arefu. E cineva interesat sa se alature? o sa revin si cu detalii de track. Am Honda Transalp 600 si urmeaza sa montez anvelope cramponate. am amanat tura pentru saptamana viitoare adica intre 29-31.10. Atasez track-ul pentru segmentul propus conform TET nou: https://www.bikemap.net/en/r/7597225/#8.49/45.1685/25.3417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2020 update - am facut tura. - intrarea dinspre Comarnic (conf. varianta mai veche a TET) se inchide intr-o exploatare forestiera, mai departe spre drumul de Moroieni urcarea este drum de TAF, inpracticabil pe vremea asta, multe noroaie; si daca ar fi uscat cred ca ar merge doar cu motoare usoare - accesul spre Leaota dinspre Valea Badenilor este blocat undeva pe la jumatatea traseului de o bariera inchisa - mare parte din TET-ul in varianta noua asa cum e pe site-ul oficial este pe asfalt, si la momentul asta cu ce noroaie sunt sau zapada in zonele de altitudine nu s-ar putea face varianta veche - desi in ziua 2 m-a plouat incontinuu cam 6 ore peisajele de toamna cu drumuri tapetate cu frunzis ruginiu au compensat frigul si disconfortul - surprinzator de frumos drumul dintre Boteni si Matau (zona Campulung) - Curmatura Malitei este impracticabila, de la 1500m este zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate