marco_cozarov Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 am si eu o intrebare, am luat permisul de a1 si vreau sa imi iau un cross de 250 si sa il fac supermoto, este posibil sa limitez 250 pt a1? sau am voie cu 125 2 timpi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 la viteza nu are limitare, doar la raportul putere/greutate, cel mult 0,1 Kw/kg PS. Marcooo, du-te preda-ti permisul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marco_cozarov Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 La 19.03.2021 la 17:22, cuki a spus: ai luat permisu pe pile/spaga? Altfel ai fi invata la scoala ca pentru A1 esti limitat la max 125cmc, 11KW si ceva viteza maxima. l am luat corect dar nu imi mai aduceam aminte daca si la a1 se poate limita sau doar de la a2. ce pot sa spun, multumesc pentru amabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate