DonFlamingo Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Buna seara, Cam din scurt dat totuși lansez invitația: Mâine plecare de dimineața către Kazanlik. Este festivalul trandafirilor , se casca gura, se fac niste plimbări,o cafeluță etc. Întors în Veliko pentru o masa de prânz târziu sau cina devreme și revenit în București. Că drum de motociclist ar fi pe acolo prin pasul Shipka unde sunt curbe frumoase. Mers frumos,lejer sa ne bucuram de viață și peisaje. Eu merg cu pasager. Daca sunt doritori vă aștept cu drag. Că idee până la Kazanlik sunt aproximativ 280 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 N-am vaccin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 (editat) Nu ai nevoie de vaccin sau test, se intra gara nicio restrictie. Eu ma duc doar pana la veliko ca inca e racoare Editat Iunie 4, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 5, 2021 Autor Share Postat Iunie 5, 2021 Buna dimineața, Și mai e o varianta, in loc de Kazanlik ,sa mergem înspre est in Veliki Preslav și la Madara (Madara Horseman) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 (editat) Stiu ca era super laudat ego pizza and grill de langa Shtastliveca, va zic eu ca sunt destul de naspa ambele. Data viitoare ma duc la mc la sigur. In schimb au deschis o cafenea de specialitate misto, samurai Nu stiu ce naiba era asta pe pizza, un gust oribil. Pizza cu carne doar ca stiu sa citesc un meniu sa nu imi comand combinatii naspa 20210605_140534.mp4 Editat Iunie 5, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 5, 2021 Autor Share Postat Iunie 5, 2021 Eu la vecinii Shtastliveca sunt. De ce zici că sunt nașpa? Bine eu de la ei iau mai mult felurile vegetariene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Arata bine in farfurie dar tot ce am incercat a fost slab la gust. De obicei mananc in arbanasi dar am zis sa le iau la rand pe astea laudate. Sunt un om simplu, vad cartofi cu branza si snitel sau gratar aia comand si pana si alea au fost naspa. Azi la ego am luat si fish and chips, slab de tot. Limonada a fost apa cu sirop...nu m am atins de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 5, 2021 Autor Share Postat Iunie 5, 2021 Pai vezi man, încearcă salatele de ardei copți cu brânză , sau vinetele umplute sau ardeii umpluți. Ei pentru asta sunt cunoscuți nu pentru șnițele Las că mergem o dată și mergi pe mana mea. Dacă nu-ți place dau eu masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate