Cristi97 Postat Iunie 6, 2021 Share Postat Iunie 6, 2021 Salutare , sunt nou pe aici! As avea nevoie de ajutor am o yamaha xt600z și as dori sa ii fac instalație cu un cdi universal pentru ca cea originala are tot felul de mufe tăiate fire, și nu are scânteie, dar nu știu cum vin firele din aprindere pe CD, cdi ul are 6 fire și din aprindere ies 10 ma poate ajuta careva cu culoarea firelor care sunt pentru scânteie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 6, 2021 Autor Share Postat Iunie 6, 2021 Anul este 1986 Acum 13 minute, Christian 1 a spus: Poate daca precizezi si anul de fabricatie si pui si niste poze cu cdi-ul ala,ar ajuta mai mult. Maine pot pune poze și cu aprinderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Este model 1VJ (1986 - 1988)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 7, 2021 Autor Share Postat Iunie 7, 2021 Da received_479728306579961.mp4 Chiar acum, Cristi97 a spus: Da Este exact ca acest model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 (editat) Ia vezi daca te ajuta Uite o varianta mai buna (inca deretic prin hdd). Este pt 3AJ (modelul urmator, 86-89), dar cred ca este identica. Nu ma pricep la electrica. Verifica si tu daca sunt identice sau nu. Editat Iunie 7, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 7, 2021 Autor Share Postat Iunie 7, 2021 Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 7, 2021 Autor Share Postat Iunie 7, 2021 Se poate sa nu meargă ok motorul? Cu cdi universal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Cd-uri se găseau la preturi ok parca la Louis(.eu) și la autonet/motomike. 1vj este un model f răspândit și instalațiile electrice sh cred ca se găsesc la bani ok. Eu as merge pe instalație sh prima data și apoi as cumpăra cdi dedicat. Părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 7, 2021 Autor Share Postat Iunie 7, 2021 Am cautat instalație dar nu am găsit decât de la modele fără electromotor și cred ca difer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Și sunt șanse sa meargă cu alt tip de cdi? Chiar acum, Cristi97 a spus: Și sunt șanse sa meargă cu alt tip de cdi? Acesta cdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Era modelul cu baterie pentru ca avea electromotor, dar e nevoie sa meargă luminile pentru a face scânteie? Chiar acum, Cristi97 a spus: Era modelul cu baterie pentru ca avea electromotor, dar e nevoie sa meargă luminile pentru a face scânteie? Și care fire din 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Un multimetru nu ajuta la identificarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Ar potrivi și de pe alt model de yamaha xt 600? Am găsit dar de la modele fără electromotor instalație completa? Ar putea fi adaptat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Deci pot sa iau una cu tot cu stator? Rotorul e la fel ma gândesc nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Nu se poate verifica staorul dacă e ars sau dacă nu emite câte curent trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi97 Postat Iunie 8, 2021 Autor Share Postat Iunie 8, 2021 Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaga Postat Iulie 27, 2021 Share Postat Iulie 27, 2021 Salut.Am si eu o motocicletea tenere xt 600 z. Unde pot gasi pe cineva care face de la zero instalatii moto.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate