vik55 Postat Martie 27, 2022 Autor Share Postat Martie 27, 2022 (editat) Ma lasi ,, vrei poza cu blidul de mancare ??? La vama nicio restrictie cel putin pt noi [ direct in fata fara probleme ] Eu m-am cam lecuit / saturat de Bg. Drumul este destul de nasol , multe camioane / dubite si alte rapantule in trafic 100 ron / 35 leva cam atat este si masa iar gramajul a intrat rau la apa . Parerea mea de ne oligarch precum multi de acilea de pe forum . Editat Martie 27, 2022 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 27, 2022 Share Postat Martie 27, 2022 ce mancare bre? natura, drum, peisaje eu am fost la Cerven, minunatie de natura si de view. unde ai mancat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 27, 2022 Share Postat Martie 27, 2022 Acum 2 ore, vik55 a spus: 100 ron / 35 leva 39.5 pe revolut, nu mai schimbati cash la granita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate