MuceaTimotei Postat August 3, 2022 Share Postat August 3, 2022 Sall aș vrea să îmi iau un motocross de 250 4t care să știu că dacă bag un ban în el să știu că merg cu el o perioadă lungă de timp eu laș folosi doar la plimbări lungi pe deal ce marcă mă sfătuiți să iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat August 3, 2022 Share Postat August 3, 2022 Reformuleaza putin ce ai scris mai sus, dupa ce ar reformulat poti da un search aici pe forum, sunt o multime de conversatii pe acest subiect. Daca bagi bani intr-un crf clar il poti folosi o periaoda de timp, cu o mentenanta facuta bine si la timp chiar o perioada mai lunga de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MuceaTimotei Postat August 3, 2022 Autor Share Postat August 3, 2022 Acum 4 ore, MuceaTimotei a spus: Sall aș vrea să îmi cumpăr un motocross de 250 4t care să știu că dacă bag un ban în iel merg cu el o perioadă lungă de timp.Ce marcă mă sfătuiți să iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate