Sari la conținut

florin46p

Membru
  • Număr conținut

    478
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara / Hateg
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    beta 300RR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F4 ; ktm exc 400; beta RR

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

florin46p's Achievements

  1. Salut, Eu am beta de cativa ani deja si da, sunt destul de fiabile, gasesti usor si rapid piese pentru ele . Sherco sunt o idee mai rare, din ce stiu piesele ajung putin mai greu, nu sunt stocuri asa mari in RO. Din ce zona esti ? O zi faina !
  2. Costa destul de mult si inmatricularea motoarelor din Anglia, se plateste TVA-ul de cand au iesit din UE.
  3. Salut ! Ms pentru link, pentru modelul 86-91 am mai gasit, dar pentru cel precedent nu prea Pentru cr din '84 gasesc doar ceva pe ebay si ceva de la clymer pe la vreo 300 lei.
  4. Salut, De curand am cumparat un CR de 250 din 1984 pe care as vrea sa il restaurez (timpul si banii vor dovedii daca se va face asta). Motocicleta functioneaza, dar starea este conform varstei... Mai are cineva de pe forum unul similar ? poate mai schimbam cate o parere. La fel daca are cineva un manual de service as fi interesat (chiar si contra cost). O zi frumoasa !
  5. Salut! Strict o pornire și o tura scurta sa fiu sigur că motorul schimba vitezele și pornește, o estimare a uzurii telescoapelor și rotilor, sa nu sine un joc foarte mare. E vorba de o honda cr mai veche. Mulțumesc !
  6. Salut, Dupa cum spune si titul as as avea nevoie de putin ajutor cu o verificare usoara a unui CR de 250 din Iasi, eu sunt din Timisoara si imi e cam greu sa bat atata drum . Iar daca motocicleta e cat de cat in parametri as mai fi interesat si de un transport Iasi-Timisoara pentru ea (inca nu am postat pe nici un grup de transport marfa). Daca isi poate aloca cineva putin timp ma revansez. Pot fi contactat aici pe grup sau la tel O762185947. Multumesc !
  7. Am mai discutat cu Oreste destul de mult chiar, sunt la a doua beta deja, dar cumva pentru carburatie vreau sa merg la cineva care poate sa o regleze local, undeva in zona de munte ideal, doar sa mai vina puțin căldura.
  8. Am facut schimbul de ulei si intra cam 0.7/0.8 litri. Deci probabil in manual e o gresala, trebuia sa fie 3/4 litri nu 3.4 litri...
  9. Eu la 2T (beta 300) am probleme cu reglarea carburatorului, de vreun an ma tot chinui sa o scot cumva la capat cu el. Nu am avut astfel de probleme cu 4T.
  10. Am verificat prea tarziu piulitele, dupa doua ture deja erau lipsa cateva... Ce e aiurea ca sunt si cu pas mai mic si nu aveam nimic pring garaj, dar o sa iau un loctite si le asigur pe toate :))
  11. Multumesc pentru sfaturi, o sa verific suruburile. planuiesc sa ii schimb si uleiul zilele astea, inca il are pe cel de fabrica, in manual zicea ceva de 3.4 litri, mi se pare destul de mult pentru un atv asa mic...
  12. doar o poza de la prima pornire (folosim casca doar ca la poza a fost data jos). O sa incarc zilele viitoare si ceva filmulete
  13. Salut ! Pana la urma am cumparat un atv chinezesc,KXD, de 125 in 4T. Din ce am inteles motorul,ambreiajul si pornirea la buton sunt mai calitative comparativ cu cele de la 49cc in 2T Vedem in timp cum se comporta
  14. Salut. Tocmai ce a împlinit 5 ani. Ceva de 50cmc, 2T cel mai probabil, mă gândeam să iau cu pornire la buton, sa îl poată porni cel mic singur. Știu că e fara alternator și trebuie încărcată bateria periodic. Și cele japoneze îmi plac, mai mult mie, doar că parcă e multicel 1000 euro.
  15. Salut, De ceva timp cel mic ar vrea un atv si am decis sa alocam un buget de maxim 3000 lei pentru asta Tot ce am gasit in jurul acestei sume sunt mini atv-uri chinezesti, intre 2000-3000 lei, noi, cu pornire la sfoara, frane pe disc, etc (e plin olx-ul de anunturi cu ele). A cumparat cineva pentru cei mici asa ceva ? le-au putut folosi ocazional macar 2 ani, fara reparatii majore (refacere motor, suspensii, cadru) ? Baiatul are in jur de 18-20 kg, deci cu tot cu echipament nu ar ajunge la 25. Japoneze am vazut doar vreo 2-3 suzuki-uri de 50cmc fabricate in jurul anului 2000, iar ca pret undeva la 1000-1200 euro, cam mult din punctul meu de vedere... Daca vinde cineva asa ceva in judetele Timis, Arad sau Hunedoara putem discuta mai multe. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...