edyneagu Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 Salutare, intenționez sa cumpăr o motocicleta cu ataș din Franta si sunt interesat de cineva care sa o aduca in Bucuresti. Imi puteti recomanda pe cineva? Pana acum am cumpărat doar din Italia si Germania iar cunostintele mele aduc moto doar din aceste tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 0721331770 Narcis Dă-i un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 buna , aduc din Franta cu asigurare , licenta de traport si factura , masini noi soferi profesinisti , Adrian 0722.331.330 , whats app sau rompadur@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Decembrie 20, 2022 Autor Share Postat Decembrie 20, 2022 Ok, discutam pe WA. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate