Jump to content

Motologistic

Membru
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

3 Followers

About Motologistic

 • Rank
  Om de rand

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/marcel.tulbure.9
 • Yahoo
  Marceltulbure@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Honda XR400R
 • Numar Moto
  CJ 17 VUY
 • Club
  n'am vreme de cluburi

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Bmw G450X, 2 x Honda XR ,2 x Suzi GSR, Husqy SMR 610 & 250 2T, BMW Scarver,Yamaha XT si multe altele...vreo 20 la numar

Recent Profile Visitors

1,173 profile views
 1. Ne-a ajuta Domnu' cumva... Stai sa le livrez motoarele din tura asta și ne organizăm Abia am întrat în țară și savurez o cafea "pe limba mea ", pe Piatra Craiului, Bh.
 2. Te salut și asemenea îți doresc Răzvane. Trebuie subliniat faptul ca: -ți-am cautat-o la dealerii pe care ii cunosc și am reușit sa o iau la pachet cu alt motor, obtinadu-ti o reducere de 700 de euro, dacă bine retin -ți-am adus și piesele originale, toba, codita, semnalizări, doar ca tu ai mizat pe *corectitudinea * inginerului de la RAR și ți-a dat de lucru o ora, cât ți-a luat sa le montezi pe cele originale -fără subiectivism, dar motocicleta este absolut impecabila, ceea ce ma face sa cred ca, cu greu, ai fi găsit în Ro Sa ai noroc de ea! --------- Ultimele achiziții pe săptămâna asta, încă nelivrate în tara Patrick, cu voia Domnului, o sa umplu Tara Românească de Ktm'uri
 3. E săptămâna vacilor... Pana sâmbătă, mai urmează un 1200 Gs, în Belgia, Cbr 1100xx, încă un 1290 Adv, un Zx10 și ceva naked 'uri GL' ul e demențial Și săptămâna viitoare sunt full. Verdeață turbata..
 4. M-a sunat când am ajuns eu în Stuttgart Important e ca a rezolvat
 5. Din Austria am luat de max 3 ori. Îs extrem de ciudați oamenii. Ca idee, uite caz de o săptămână... Plus ca îs mici țepari si mincinoși (acum fac referire și la vânzătorii de mașini)
 6. Salut, Mobile.de Autoscout24. De EBay-Kleinanzeigen. De Astea 3 sunt cam cele mai folosite. Pe EBay-k, găsești mai mult de la persoane fizice.
 7. Eu le zic, dar ei nu ma cred Îți zic ceva... Mi-am vândut Honda, să-mi iau Ktm, deci, degeaba le zic, pt ca ei se iau după mine. Dacă eu pot, ei de ce nu? Ktm'ul ii prost, dacă Service'ul ii prost. Într-adevăr, necesita mai multa atenție, decat un BMW, dar e *altceva*
 8. Dacă tu crezi ca le aduci în 7102 DV WINTERSWIJK, în seara asta sau mâine pana în ora 10, te ajut eu. După ele nu vin, ca nu am timp. Sâmbătă o sa fiu în București Depinde și cât sunt de mari cutiile și ce conțin, asta-i clar
 9. Userul C. Nazarov știu ca merge destul de des prin Olanda... Încearcă sa iei legătura cu el. 0040722525076
 10. Când am zis ca prietenul tău va face wheelie prin București, nu am știut ca o va face, fără sa vrea acest lucru Roagă-l să-ți povestească cum a vrut el să-și polizeze mâinile și picioarele din primii zece metri, după ce s-a urcat pe motor... Când i-am spus ca"mușcă ", a crezut ca bat câmpii Sa aibă noroc de el În alta ordine de idei, următoarele trei săptămâni, sunt full. În continuare, 350 EUR transportul pana în fata casei, de oriunde din Germania În momentul ăsta, sunt la cumpărături... iată și dovada Cele bune!
 11. Ca sa nu mai fiu sunat și întrebat dacă nu ii aduc motorul gratis din Germania....doar pt ca a citit "el" undeva, pe internet, trebuie să fac mici precizări. Aduc gratis, de regulă în preajma sărbătorilor sau când situația chiar o impune, sub forma de ajutor sau când este un caz "mai aparte". Tot ca și ajutor, cum e cazul de mai jos, Da, ma ofer sa o transport gratis, dar, repet, trebuie să fie întrunite mici condiții de *omenie*. Bani, se pot face oricând, numa' sa vrei sa muncești Cele bune!
×
×
 • Create New...