Cristea nicolae Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Recent mi am achizitionat un yamaha wr 250 f din 2006 dar nu stiu cam la cate ore se verifica jocul la supape . La cate ore mi ati recomanda sa schimb uleiul ? Euma gandeam la 20 de ore la regim de mers lejer si forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Salut, am avut un WR250F 2006 si eu schimbam uleiul si filtrul la 20 de ore. Dar sa fii atent ca procedura de schimbare a uleiului trebuie facuta conform manualului de intretinere pt ca WR-ul are circulatia uleiului mai ciudata. Citeste in manual si te lamuresti. Jocul la supape l-am verificat cind am cumparat motorul si atunci i-am schimbat si lantul de distributie, pt linistea mea. Am mai verificat dupa 100 de ore de functionare in regim de enduro nivel hobby (destul de mult am mers) dar nu au fost modificari absolut de loc. Daca ingrijesti motorul, se ingrijeste si el de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristea nicolae Postat Mai 7, 2023 Autor Share Postat Mai 7, 2023 La schimbul de ulei m am uitat la un tutorial pe net ca nu stiam si am schimbat si filtru de ulei , pe net zicea ca schimbu de ulei cu tot cu filtru încape 1,3 l si fara filtru de ulei 1,2 l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate