vlm450 Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 (editat) Salutare tuturor, Vand motocicleta de mai jos,telefonic pot sa dau toate detaliile despre ea. Stiu ca exista fobia "motocicletelor de circuit" si as dorii sa fac unele precizari: -Motocicleta a fost cumparata fara nici un accesoriu din Germania -Dupa accesorizare a fost folosita la 3 Trackday-uri in regim de amator -Motocicleta se poate folosii pe Strada/Circuit fara nici un fel de investitie ulteriorara. Kawasaki zx6-r model 2009-2012 An de Fabricație 2009 31000 km Carene originale Carene fibra circuit vopsite/stick-uite-500e extra Accesorii: Protecție de motor GB RACING Crash Pad-uri Scările Race Lightech(schimbator inversat) Semighidoane race Gaz Rapid(3 discuri de reglaj) Furtune de frâna metalice Catalizator Off+Toba Shark Filtru de aer sport K&N Cauciucuri D213 Gp Pro noi Placute de frâna TRW Hiper Carbon Race 500km Pentru unele accesoriilor exista și piesele originale. Starea actelor este clara: ITP/FISCAL/Asigurare Active. Pret 6000E Telefon: 0751 683 780 Editat August 16, 2023 de vlm450 Am uitat pret-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 Reciteste regulamentul si completeaza fuga-fuga detaliile care lipsesc, ca sa nu dispara anuntul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat August 16, 2023 Autor Share Postat August 16, 2023 (editat) Da Ivan! Mai jos o sumarizare a detaliilor importante Numar telefon/modalitate contact: 0751683780 Pret: 6000E/6500E cu carenele de circuit incluse ITP: MAI 2024 Fiscal: Se poate elibera Asigurare: Valida Jan 2024 Carte Service: Am documente de cand era in Germania Orasul unde se afla bunul : Cluj Napoca/Baia Mare Alte informatii cat mai detaliate despre produs(e) care pot ajuta la vanzare / cumparare. -prezinta zgarieturi fine de la tank bag-uri/folosire. Carene originale, integrale. Domne ajuta! Editat August 16, 2023 de vlm450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2023 Share Postat August 16, 2023 Acum 4 ore, vlm450 a spus: ... Doamnele ajuta! Asa da! Spor la vanzare...si atentie la detalii (vezi cine ajuta, mai sus!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Octombrie 11, 2023 Autor Share Postat Octombrie 11, 2023 Salutare, fac un scurt update: -am luat gaz-ul rapid/protecțiile GB RACING de pe motor Preț nou(fara carene circuit): 5200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate