Mihaikolf Postat Septembrie 19, 2023 Share Postat Septembrie 19, 2023 (editat) Vand Triumph Thunderbird in stare perfecta, 1600cc, an 2010, 15 280 mile / 24 590 km Sunt al 2 lea proprietar, am cumparat-o de la dealer Triumph din UK in 2019, primul proprietar a cumparat-o de noua de la acelasi dealer si apoi a facut schimb cu un alt model. Parcată în garaj și vara și iarna. ITP valabil 04.2024 Functioneaza impecabil, stabila, masiva, cuplu imens, model rar pe soselele de la noi si nu numai (s-a fabricat intre 2009 si 2017) Singurele modificari pe care le-am facut sunt farul led si am inlocuit catalizatorul cu un xpipe custom pentru un sunet mai adanc (am si catalizatorul original) . Evacuarile nu sunt cele standard, primul proprietar le-a schimbat tot cu evacuari Triumph TOR (sunet mai puternic fata de cele standard) Am si mufa pentru TunECU, prin care se pot urca softuri diferite. Am si o grila pentru bagaje care se poate monta in locul scaunului pentru pasager. Nu schimb, doar vand, se poate vedea in Cluj Napoca. Pret 7900 euro, negociabil. Video Editat Septembrie 19, 2023 de Mihaikolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaikolf Postat Septembrie 19, 2023 Autor Share Postat Septembrie 19, 2023 Se ofera fiscal binenteles, 0749 222 191, am uitat sa pun nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate