Ruginel Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 (editat) Salutare! Am schimbat categoria moto si vand din ce am adunat, ca sa iau altele...logic 1. Geaca de piele moto Cafe Racer in stare foarte buna. A fost purtata un singur sezon. Vine dotata cu protectii Supershield pentru spate, umeri si coate. Se preteaza pentru o persoana cu o inaltime de 1.80-1.90 si cu o greutate de 80-90 de kg. Pret: 700 lei 2. Geaca moto textila mesh Alpha Head, stare buna, o am de 3 sezoane. Nu este descusuta sau rupta, au plecat anumite litere din scrisul Alpha Head. Are mesada anti-vant, protectii level 2 spate umeri si coate. Se potriveste pentru cineva de 1.80 - 1.90 si pana in 93-95 kg. Cred ca doar protectiile fac 200 de lei sau mai bine. Pret: 270 lei 3. Ghiozdan moto impermeabil, foarte incapator, purtat de 2 ori, stare impecabila, trebuie doar sters de praf intrucat sta in dulap de un an. Pret: 170 lei Contact: aici pe topic sau mesaj privat Livrare: Predare personala in Bucuresti. Daca sunteti din afara Bucurestiului si ne cunoastem, se trimite bunul, se probeaza iar apoi banii se vireaza pe card ca sa nu mai pierdem timp si bani cu curier / ramburs. Transportul este suportat de cumparator. Daca nu ne cunoastem, plata transportului in avans si banii la predarea coletului de catre curier sau banii in cont daca simtiti ca aveti incredere in mine. Editat Aprilie 17 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate