Sari la conținut

Ruginel

Moderatori
  • Număr conținut

    10.270
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.google.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Downtown
  • Carnet moto din
    22.11.2010
  • Motocicleta
    N-am
  • Numar Moto
    Primu'
  • Club
    Bellagio

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CB 500, Sv650s

Vizitatori Recenți Profil

11.603 citiri profil

Ruginel's Achievements

  1. Acum mi-am dat seama ca iti urmaresc canalul de YouTube. Cand mai faci ture din astea…daca ai chef de companie da-mi de stire.
  2. Frumoasa motoreta! Ca idee, am pus la vanzare scuterul pe un grup de facebook si am scris ca proba se face doar cu banii in mana. Comentariile au fost incredibile si de genul: “E teapa! Cine iti da tie X mii euro ca sa faca proba? Daca fugi cu banii?” Deja mi-e sila de vandut chestii. Sa nu mai zic cate “Care e ultimu’ pret” primesc cand ei nici macar nu l-au vazut live.
  3. Nici CNC-ul nu cred ca iti scoate mai ieftin si precis un model decat il poate scoate o imprimanta cu rasina. Iar daca ai o imprimanta decenta, poti printa din ABS si apoi finisa in vapori de acetona. Dar pentru detalii, rasina fara doar si poate.
  4. Coane…de fiecare data cand vad un request de al tau, intru cu mari asteptari ca sigur nu ma astept la ce te gandesti tu. Printarea 3D este plauzibila la detalii foarte precise, fie ca vorbim de filament fie rasina. Intrebarea este: ce vrei sa faci cu ea?
  5. Nu este un sentiment de falsa siguranta absolut deloc. Mereu sunt surprins cat de bine se vad motocicletele adventure dotate cu proiectoare care vin din contrasens in comparatie cu cele fara.
  6. Ce proiectoare ti-ai luat?
  7. Frumoasa tura! Drumuri bune si peisaje frumoase! Si eu planuiesc in August / Septembrie o Turcia daca se leaga astrele.
  8. Verifica jocul termic al valvelor…bine, cineva care se pricepe. De acolo incepi si vezi ce si cum. Mecanica nu se face pe forum. Totusi, detaliaza problema cum trebuie, ce an e motoreta, invarte / nu invarte etc
  9. @enopul Suspensia de pe ADV 350 este aproape o suspensie de motocicleta. Pe fata ai amortizoare inversate prinse in doua juguri. La X-Max ca si la N-Max ai o suspensie cam rudimentara la care trebuie sa lucrezi putintel, sa te joci cu uleiuri, arcuri, valve etc. daca vrei sa o faci mai decenta. Pentru spate este relativ simplu: iti cumperi niste amortizoare YSS, avem si importatori in Romania.
  10. Deja parca sunt prea multe si fara sa mai luam in calcul propulsorul. Nu spun ca Honda este perfecta, ca nu este...dar ma uitam la baiatul asta: Mai mult de 1710 km in 16 ore si 30 min. Mi se pare fabulos. Practic a avut o medie de mai mult de 100 de km/h. Mi se pare incredibil ca a rezistat.
  11. Imi place mult pe hartie, sasiu, frane, suspensii…dar citind forumurile vad ca sunt predispuse la multe probleme. Axe cu came, valve, blocuri motor…mi se pare ca este loterie. Daca ai bulan, este indestructibil, daca nu ai bulan, stai cu el prin servis asteptand dupa piese… Stiu ca tu ai 12,000 de km parca, fara probleme. Alt user de pe forum are axele cu came mancate deja, la km parca mai putini.
  12. Tot la L ma gandeam si eu. Cu cat mai usor, cu atat mai bine. O sa incerc sa iau in test drive una daca gasesc la dealer, sa imi fac cartile pentru anul care vine. Salutare, Adi! Te urmaresc pe FB si recunosc ca inclini balanta catre CRF, vazand ce faci cu motoreta ta. Momentan nu sunt fanul motocicletelor facute in China. Mai astept pana voi lua ceva facut acolo. Pai…desi ma inteleg destul de bine cu sculele, prefer sa ma plimb decat sa stau sa repar la ea sau sa astept dupa piese. Deci clar vreau o platforma dovedita in timp. Cam toti care aveau CRF spuneau acelasi lucru: desi este plictisitoare pe hartie, in realitate are un fun factor foarte mare. Unde am citit ca ar fi un punct slab al acestui model: suspensia atat fata cat si spate.
  13. M-as limita la pret pe undeva la maxim 7000 eur si trebuie sa fie inmatriculabil intrucat o sa-l folosesc si prin oras / drumuri in afara orasului la maxim 200-300 km / zi probabil.
×
×
  • Creează nouă...