Ruginel Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Iar am intrat in garajel, iar m-am lovit de altele: 1. Suport de telefon / GPS Ram Mount Quick Grip + placa adaptoare facura din INOX si taiata la laser. Se da si bila originala de la Ram Mount. Se da cu toate piesele pregatit pentru montaj, inclusiv un cozoroc printat se mine. Se monteaza in zona centrala a ghidonului, nu interfereaza cu absolut nimic, mentine si un aspect curat. Poate fi montat in doua moduri: a) in zona suruburilor de jos - bordul este vizibil in totalitate b) in zona suruburilor de sus, bordul este acoperit putin (poza este facuta dintr-un unghi nefavorabil) PRET: 200 LEI. 2. Doua peg-uri / varfuri schimbator / pedala de frana - dimensiunile din poza ( 50 mm lungime si 20 mm diametru) - Gaura interioara pentru surub M8 daca imi aduc aminte bine. PRET: 50 LEI AMBELE 3. Oglinzi originale Honda - rotunde. Stare decenta, fara crapaturi / ciobituri. Trebuiesc curatate putin. PRET: 70 LEI 4. Pompa de frana de pe un Kawasaki EN 500. Nu am folosit-o niciodata, probabil trebuie servisata. PRET: 70 LEI 5. Vitezometru nou - nefolosit Drag Specialties - Este in mile pe ora. 6. Amortizoare Yamaha N-Max (2023) - Folosite cam 2000 de km deci sunt aproape noi. Am facut upgrade la YSS. PRET: 370 LEI PRETURILE SUNT NEGOCIABILE. CONTACT: aici pe topic sau mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate