nisda Postat Mai 28 Share Postat Mai 28 Salut! Nu le port,unele ne le-am purtat deloc asa ca incerc sa scap de ele. Merg la o persoana cu inaltimea de 188 cm si 90-95kg. 1.Geaca moto Rebelhorn mesh.Purtata un singur sezon( cred ca nici 1000 km nu am facut).Ca si noua cu protectii incluse. Pret 300 lei. 2.Geaca moto piele Alpine Star Oscar.In conditii perfecte cu protectii incluse si mesada.Pret 550 lei.Bonus o pereche de manusi Alpine Star Oscar. i 3.Geaca moto 3 sezoane IXS .In conditii bune,toate functionale si protectii incluse.Pret 200 lei. 4.Cizme moto TCX Goretex Air marimea 45 dar merg pe un 44.Asta e si motivul pentru care am renuntat la ele.In conditii perfecte,conditii minime de uzura la capatul unui drum de 1500 km dupa care am si realizat ca nu sunt de mine.Pret 450 lei. 5.Cizme offroad.Cu ele am invata sa ma dau pe teren.Am renuntat la off road din cauza varstei dar le-am tinut in speranta ca poate imi vine nebunia iar..Nu s-a intamplat. Sunt uzate dar merge foarte bine pentru cine nu e dispus sa dea multi bani pe o incercare.Pret 200 lei. 6.Pantaloni Touring/Adventure IXS Montevideo.Si acum ma intreb ce a fost in capul meu cand i-am comandat.Purtati o singura data,foarte aerisiti,cu multe buzunare dar nu ma inteleg cu ei din cauza lungimii picioarelor.Sunt noi efectiv.Pret 650 lei. Preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Nu sunt rupte,agatate,defecte,cazute,etc.Doar incerc sa fac loc in dulap. Transportul este platit de catre cumparator. Locatie Galati.Contact aici sau PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisda Postat Iulie 13 Autor Share Postat Iulie 13 Salut! -50 de lei la fiecare produs. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisda Postat Iulie 24 Autor Share Postat Iulie 24 (editat) Salut! Nu am idee daca sunt preturile prea mari sau toata lumea are echipament dar mai scadem 50 de lei. Fata de preturile initiale -100 de lei deci la fiecare produs.(Sunt deschis si la propuneri.) Multumesc! Editat Iulie 24 de nisda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisda Postat August 13 Autor Share Postat August 13 Salut! Cizmele de la TCX s-au dat. Inca de vanzare restul . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate