lucianbiker Postat Iunie 29 Share Postat Iunie 29 Mini elevator pentru motociclete 500Kg Geko G02170 Produs nou in cutie nefolosit. Acest elevator se potriveste majoritatii modelelor de motociclete, inclusiv cruiser-uri, triciclete, Can Am Spyder, ATV-uri, UTV-uri. Potrivit pentru a face schimburi de anvelope, ulei, filtre etc Contine 2 adaptoare de suruburi detasabile pentru ajustari variabile ale latimii si o manivela detasabila pentru o operare usoara. Capacitate de incarcare: 500 kg Inaltime maxima: 400 mm Inaltime minima: 95 mm Pret 250 lei fix. Lucian Bucuresti 0722 244 604 Nu trimit in provincie decat cu plata in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 29 Share Postat Iunie 29 Faci schimb/schimb cu un stander moto fata-spate nou ?? L-am comandat si dupa aia mi-am luat cric central ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Iunie 30 Autor Share Postat Iunie 30 Nu multumesc ! Am vreo 3 bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate