lucianbiker Postat Iunie 29, 2024 Share Postat Iunie 29, 2024 Mini elevator pentru motociclete 500Kg Geko G02170 Produs nou in cutie nefolosit. Acest elevator se potriveste majoritatii modelelor de motociclete, inclusiv cruiser-uri, triciclete, Can Am Spyder, ATV-uri, UTV-uri. Potrivit pentru a face schimburi de anvelope, ulei, filtre etc Contine 2 adaptoare de suruburi detasabile pentru ajustari variabile ale latimii si o manivela detasabila pentru o operare usoara. Capacitate de incarcare: 500 kg Inaltime maxima: 400 mm Inaltime minima: 95 mm Pret 250 lei fix. Lucian Bucuresti 0722 244 604 Nu trimit in provincie decat cu plata in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 29, 2024 Share Postat Iunie 29, 2024 Faci schimb/schimb cu un stander moto fata-spate nou ?? L-am comandat si dupa aia mi-am luat cric central ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Iunie 30, 2024 Autor Share Postat Iunie 30, 2024 Nu multumesc ! Am vreo 3 bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate