marauder Postat August 8, 2024 Share Postat August 8, 2024 Se vinde una bucata chiuveta ingropata plus bateria aferenta. Chiuveta este in stare foarte buna zic eu, nu are crapaturi, smaltul nu e sarit, nu are microfisuri...trebuie curatata si e boboc. Bateria merge iar foarte bine...cred ca am si cele 2 suruburi lungi care leaga bateria de blat/chiuveta...alea sunt un pic (mai mult ruginite) dar probabil se pot inlocui (sau folosi cele ruginite). Pretul, cat vrea buzunarul clientului, eu ma multumesc si cu 2 prajituri, fructe, rosii gustoase, dupa imaginatia fiecaruia (vinul mai pe la tomna e primit )...mi se pare pacat sa le arung la gunoi , sa se sparga/strice. Se pot lua din zona Parcului Sebastian sector 5 Bucuresti, valabil 2 zile anuntul (se plictiseste domnita si le arunca, ca ii tulbura claritatea globului ocular). 0728591488 Stefan UPDATE - se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate