marauder Postat August 8 Share Postat August 8 Se vinde una bucata chiuveta ingropata plus bateria aferenta. Chiuveta este in stare foarte buna zic eu, nu are crapaturi, smaltul nu e sarit, nu are microfisuri...trebuie curatata si e boboc. Bateria merge iar foarte bine...cred ca am si cele 2 suruburi lungi care leaga bateria de blat/chiuveta...alea sunt un pic (mai mult ruginite) dar probabil se pot inlocui (sau folosi cele ruginite). Pretul, cat vrea buzunarul clientului, eu ma multumesc si cu 2 prajituri, fructe, rosii gustoase, dupa imaginatia fiecaruia (vinul mai pe la tomna e primit )...mi se pare pacat sa le arung la gunoi , sa se sparga/strice. Se pot lua din zona Parcului Sebastian sector 5 Bucuresti, valabil 2 zile anuntul (se plictiseste domnita si le arunca, ca ii tulbura claritatea globului ocular). 0728591488 Stefan UPDATE - se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate