Nita Andrei Postat August 21 Share Postat August 21 salut am o motocicleta fantic caballero rc 80. am pistonul zgariat si cilindrul la fel vreau sa iau piese pentru el insa nu gasesc nicaieri. si ma gandeam sa pun ceva de pe net dar tot nu gasesc marimile exacte vreau sa stiu daca pot pune alt cilindru si alt piston sau doar pe cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 21 Share Postat August 21 romimoto-piese.ro ___________ Acum 13 minute, Nita Andrei a spus: .....vreau sa iau piese pentru el insa nu gasesc nicaieri..... PS. nu cred ca ai cautat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nita Andrei Postat August 27 Autor Share Postat August 27 On 8/21/2024 at 4:26 PM, apriliacluj said: romimoto-piese.ro ___________ PS. nu cred ca ai cautat..... nu gasesc nimic din ce am eu nevoie pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate