Lonerider Postat Septembrie 18 Share Postat Septembrie 18 Doua GPS Garmin Nuvi 1340 si Nuvi 1440 (1440 intr-o stare mai precara) si un GPS TomTom 1EX00. Toate trei in stare de functionare si cu harti RO 2022-2023. Alimentator doar la TomTom, pentru Garmin nu am. Nu stiu starea acumulatorilor si nu au carduri de memorie suplimentare in ele. 60 lei. Prefer ridicare personală in Alba Iulia, cu verificare/probă, dar trimit şi în ţară, transportul suportat de către cumpărător. Nu doresc schimburi şi nu răspund la mesaje tip SMS sau alte tipuri de mesagerie instantă. Pentru mesaje folosiţi mesageria privată a forumului. Fără garanţie. 0763347471 https://postimg.cc/gallery/brc3n1N/89b9771f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Incarca pozele aici,nu pune link-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 23 Autor Share Postat Septembrie 23 Le-am incarcat si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate