bogdan_IS90CID Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 https://www.youtube.com/watch?v=R4IXE3m_Buc&lc=UgzAXbVndfmsWMTcFmB4AaABAg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 (editat) Corect este sa postezi descrierea excursiei,nu doar un link.Asta se cam considera spam... Editat Octombrie 20 de Kristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22 Share Postat Octombrie 22 de ce nu ai pus pe YT un link catre Motociclism.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Octombrie 22 Autor Share Postat Octombrie 22 1. Daca stiam ca aici avem un grup de beletristica, nu ma mai deranjam sa postez. Cred ca am 1 post pe an si nu, nu ma intereseaza sa fac views pe youtube - pun pe youtube in principiu pentru mine si amicii cu care merg in excursii, nu fac vlog sau blog de calatorii. Pentru ca si eu ma inspir de la altii pentru a gasi trasee care sa imi starneasca interesul, postez la randul meu filmari brute atunci cand mai fac cate un traseu pentru ca alti motociclisti, la randul lor, sa aiba putina vizibilitate, iar daca exista intrebari, sa ii pot ghida cu ce am acumulat eu ca si informatii din acea zona strabatuta. Din punctul meu de vedere, se poate sterge aceasta postare daca nu ma incadrez in stereotipul comunitatii si postarile nu ating pragul minim de epitete si metafore pentru a descrie calatoria efectuata. 2. Daca ajuta forumul, voi pune si link in descriere pe youtube, nu e asta o problema sau impediment. Drumuri bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 22 Share Postat Octombrie 22 (editat) Nu este vorba de a fi sters,ci faptul ca toti cei ce au postat excursiile lor,au formulat/postat povestea lor in felul care au putut,au postat poze si au postat si filmulete chiar si cu link-uri,nu au deschis un topic unde au trantit un link,iar in numele topicului nu au folosit prescurtari-Sept 2024.Nu e de ce sa faci prescurtari.Parerea mea. Nu e vorba de vreun grup de beletristica,cum ii spui tu,a carui povestiri trebuie sa contina epitete sau metafore. Asa cum pe tine te-a ajutat povestea altora,cred ca,si povestea ta-asa cum te pricepi sa o expui,va folosi altora. Sper ca ai inteles ideea. Editat Octombrie 22 de Kristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate