Sari la conținut

Sept 2024: Romania-Ungaria-Slovenia-Croatia-Muntenegru-Serbia-Romania

Postări Recomandate

Corect este sa postezi descrierea excursiei,nu doar un link.Asta se cam considera spam... :)

Editat de Kristian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Daca stiam ca aici avem un grup de beletristica, nu ma mai deranjam sa postez. Cred ca am 1 post pe an si nu, nu ma intereseaza sa fac views pe youtube - pun pe youtube in principiu pentru mine si amicii cu care merg in excursii, nu fac vlog sau blog de calatorii. Pentru ca si eu ma inspir de la altii pentru a gasi trasee care sa imi starneasca interesul, postez la randul meu filmari brute atunci cand mai fac cate un traseu pentru ca alti motociclisti, la randul lor, sa aiba putina vizibilitate, iar daca exista intrebari, sa ii pot ghida cu ce am acumulat eu ca si informatii din acea zona strabatuta. Din punctul meu de vedere, se poate sterge aceasta postare daca nu ma incadrez in stereotipul comunitatii si postarile nu ating pragul minim de epitete si metafore  pentru a descrie calatoria efectuata. 

2. Daca ajuta forumul, voi pune si link in descriere  pe youtube, nu e asta o problema sau impediment. 

Drumuri bune tuturor!

Link spre comentariu

Nu este vorba de a fi sters,ci faptul ca toti cei ce au postat excursiile lor,au formulat/postat povestea lor in felul care au putut,au postat poze si au postat si filmulete chiar si cu link-uri,nu au deschis un topic unde au trantit un link,iar in numele topicului nu au folosit prescurtari-Sept 2024.Nu e de ce sa faci prescurtari.Parerea mea.

Nu e vorba de vreun grup de beletristica,cum ii spui tu,a carui povestiri trebuie sa contina epitete sau metafore.

Asa cum pe tine te-a ajutat povestea altora,cred ca,si povestea ta-asa cum te pricepi sa o expui,va folosi altora.

Sper ca ai inteles ideea. :)

Editat de Kristian
Link spre comentariu