ionutFZ6N Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Salutare, Vand Yamaha FZ6-N, 2006, approx. 43.000 km -o am din 2019, de la SER MOTO, din Cluj -se afla in Ilfov, zona localitatii Jilava -ITP valabil 07/10/2025 -nu are modificari -nu are probleme de natura tehnica -pneuri Michelin Road 6, montate in urma cu 8.000 km -furca a fost servisata, rulment de jug si bujii schimbate la RAMS moto (Otopeni) in 2021 la approx. 31.000 km -inlocuit intinzator lant distributie la BARDAK moto in 2022 la approx. 34.000 km -verficat jocuri tacheti, schimbat filtru aer si lichid frana (fata+spate) la BARDAK moto (Domnesti) in 2024 la approx. 40.000 km -uleiul filtrul de ulei au fost schimbate in fiecare sezon iar lantul curatat+uns la fiecare 1000 km. Pretul este de 2.500 euro, negociabil. O vand deoarece intentionez sa upgradez la o Yamaha Mt-09. Pot fi contactat la 0720428287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Oferi fiscal?E o cerinta a sectiunii Bursa,nu a mea personal. Faptul ca e de la Sermoto,nu prea da bine pe sticla,dar corect ca ai scris asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutFZ6N Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă 16 minutes ago, Kristian said: Oferi fiscal? DA! 17 minutes ago, Kristian said: Faptul ca e de la Sermoto,nu prea da bine pe sticla,dar corect ca ai scris asta Stiu, am mai vazut scris pe aici despre ei...se pare ca nu prea au fani. Dar experienta mea cu ei a fost ok. Sunt multumit de moto, nu regret deloc achizitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 11 ore, ionutFZ6N a spus: DA! Stiu, am mai vazut scris pe aici despre ei...se pare ca nu prea au fani. Dar experienta mea cu ei a fost ok. Sunt multumit de moto, nu regret deloc achizitia. Il cunosc personal de multi ani pe Sergiu si STIU ce si cum face ca afacere moto.Nu am spus ceva citat de pe net,ci din experienta personala. Oricum,spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate