Ruginel Postat Decembrie 28, 2024 Share Postat Decembrie 28, 2024 Salutare! Vreau sa fac upgrade la o camera noua asa ca imi vand echipamentul compus din: - GoPro Hero 11 Black - 3 baterii Enduro originale GoPro - Carcasa rezistenta la apa (am si spatele skeleton, il caut) - Mini trepied original GoPro - Incarcator pentru baterii, permite incarcarea a 3 baterii in acelasi timp. - Powerbank cu slot pentru doua baterii. Poate fi folosit atat la incarcatul altui device sau sa incarce doua baterii in acelasi timp. - Cutia originala de la GoPro. - Un floater Din cate imi aduc aminte mai am o punguta cu prinderi, adezivi si alte cele. Camera este impecabila, nu a fost cazuta / scapata niciodata, fara erori sau alte cele. Pe ambele ecrane au fost montate folii de protectii inca de la deschiderea cutiei. Predare personala in Bucuresti / pe langa. Nu trimit prin curier decat daca ne cunoastem / esti user vechi, de incredere. Contact: aici pe topic sau mesaj privat. Locatie: Bucuresti Pret: 1600 lei negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate