Ciprian Lazar Postat Duminică la 11:34 Share Postat Duminică la 11:34 Va salut, de ceva vreme îmi bate lanțul de distribuție, și mi-a fost recomandat sa schimb întinzătorul, întrebarea mea este, trebuie sa pun motorul la semne ca sa l schimb? Sau doar îl dau jos și îl pun pe cel nou, am primit păreri cum ar fii, cum că dacă nu mișc motorul in fata spate când îl dau jos nu se întâmplă nimic și îl pot schimba liniștit, alții au zis că trebuie pus la semne pentru că se poate desincroniza. Îmi dați un sfat va rog? Mulțumesc și asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Duminică la 14:30 Moderatori Share Postat Duminică la 14:30 Parerea mea este sa mergi la un service,schimbul lantului de distributie nu este egal cu schimbul lantului de transmisie.Spuneam asta ca si nivel de dificultate al operatiei,nu altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 17:15 Share Postat Duminică la 17:15 Cipri, si pe tine te-am notat in caiet cu o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate