Cojan1234 Postat Luni la 07:16 Share Postat Luni la 07:16 Am achizitionat recent un Suzuki intruder de 600 din 95. Motocicleta se prezinta estetic foarte bine dar mecanic vorbind are o problema si nu imi dau seama ce este. Pe loc, se tureaza bine dar in sarcina cand ma dau cu ea, i se taie puterea pe la 5000 de ture. Pur si simplu pica in bot daca incerc sa o turez in mers. Am curatat carburatoarele, schimbat ulei, filtre si bujii. Banuiesc ca e pompa de benzina si ca nu primeste destula benzina dar am auzit ca poate fi limitarea din CDI. Vreun sfat daca are cineva o idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Luni la 10:19 Share Postat Luni la 10:19 Verifica cdi-ul. Serie, model. Eu am luat un motor Hond la care am aflat intamplator ca era limitat A2. Am gasit un document si explica care pin sa il mut. Info exista, doar trebuie putin perspicacitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 13:21 Share Postat Luni la 13:21 @Cojan1234, bună ziua și ție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cojan1234 Postat Luni la 22:13 Autor Share Postat Luni la 22:13 11 hours ago, Patrick_M said: Verifica cdi-ul. Serie, model. Eu am luat un motor Hond la care am aflat intamplator ca era limitat A2. Am gasit un document si explica care pin sa il mut. Info exista, doar trebuie putin perspicacitate. Salut! Mersi mult de sfat, o sa ma informez mai mult. Daca nu gasesc info o sa cumpar alt cdi si sper sa fie ok. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate