Sari la conținut

Suzuki intruder de 600, am o problema la el.

Cojan1234
 Share

Postări Recomandate

Am achizitionat recent un Suzuki intruder de 600 din 95. Motocicleta se prezinta estetic foarte bine dar mecanic vorbind are o problema si nu imi dau seama ce este. Pe loc, se tureaza bine dar in sarcina cand ma dau cu ea, i se taie puterea pe la 5000 de ture. Pur si simplu pica in bot daca incerc sa o turez in mers. Am curatat carburatoarele, schimbat ulei, filtre si bujii. Banuiesc ca e pompa de benzina si ca nu primeste destula benzina dar am auzit ca poate fi limitarea din CDI. Vreun sfat daca are cineva o idee?

DSCN0339.JPG

DSCN0340.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verifica cdi-ul. Serie, model. Eu am luat un motor Hond la care am aflat intamplator ca era limitat A2. Am gasit un document si explica care pin sa il mut. Info exista, doar trebuie putin perspicacitate. 

Link spre comentariu

11 hours ago, Patrick_M said:

Verifica cdi-ul. Serie, model. Eu am luat un motor Hond la care am aflat intamplator ca era limitat A2. Am gasit un document si explica care pin sa il mut. Info exista, doar trebuie putin perspicacitate. 

Salut! Mersi mult de sfat, o sa ma informez mai mult. Daca nu gasesc info o sa cumpar alt cdi si sper sa fie ok. Zi faina!

Link spre comentariu