Supa La Plic Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Buna ziua, As dori sa aflu ceva păreri legate de autovehicul din titlu cu motorizarea specificata in ideea in care as dori sa achiziționez un astfel de vehicul. Căutând pe site-urile de specialitate din Romania, am găsit doar câteva la vânzare la un preț care aș spune eu că sunt un pic peste ce oferă o mașină la anii ei până la urmă (2015-2017) A doua varianta ar fi sa fie adusă din exteriorul României, dar înainte de a mă arunca, poate cineva deține un asemenea autovehicul și poate are o părere avizată legata de fiabilitate, cum sta pe drum, chestii de genul, nu ne legăm de costuri de reparații, consum că astea sunt niste lucruri care depind de alți factori externi. Ca buget as merge până în 16k Euro dacă ar fi o mașină care să facă banii într-adevăr,nu doar că așa dictează piața. Mulțumesc anticipat tuturor pentru păreri, bune, rele, la mișto cum ar fi ele:) Editat 11 ore în urmă de Supa La Plic Am mâncat câteva virgule și nu vreau sa fiu penalizat de conosiori :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate