Sari la conținut

Suzuki GSXR 600 pentru rideri inalti?

Rares1907
 Share

Postări Recomandate

Salutare

De cand am permis am mers numai pe supermoto/adventure pentru ca sunt relativ inalt (190cm), dar anul asta ma gandeam sa schimb putin registrul si sa incerc ceva nou, dar nu stiu daca mi se potrivește motocicleta in cauza, GSXR 600 k6/750.

Stiu ca pot sa fac un mic test ride in vederea cumpararii daca ma interesează, dar un test ride nu bate opinia unui rider care a mers luni/ani pe asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Potrivitul motoretei are mai putin legatura cu inatimea , la 190. Nu te incadrezi la ciudatenii ale naturii.

Cu inaltimea te descurci absolut sigur daca iti place ce fel de distractie iti ofera tipul ala de motoreta, cum arata, caracterul motorului, sunetul , tot ce se schimba fata de ce erai obisnuit.

Defapt la 190 ai un mare avantaj ca poti avea o pozitie mult mai relaxata cand vrei sa o lalai iar cand vrei sa ii dai tare te uiti la clipuri cu oregami si inveti sa te impachetezi . Aia pitici nu au optiunea sa trataze o motoreta sport ca pe una sport-touring.

.

Nu vad la profilul tau din ce oras esti. Daca esti din Buc., putem tine legatura pe pm si poate iti pot aranja un test drive mai prelungit pe o spotiva ca sa te lamuresti.

Editat de Tomy_k
Link spre comentariu

Acum 47 minute, Tomy_k a spus:

Potrivitul motoretei are mai putin legatura cu inatimea , la 190. Nu te incadrezi la ciudatenii ale naturii.

Cu inaltimea te descurci absolut sigur daca iti place ce fel de distractie iti ofera tipul ala de motoreta, cum arata, caracterul motorului, sunetul , tot ce se schimba fata de ce erai obisnuit.

Defapt la 190 ai un mare avantaj ca poti avea o pozitie mult mai relaxata cand vrei sa o lalai iar cand vrei sa ii dai tare te uiti la clipuri cu oregami si inveti sa te impachetezi . Aia pitici nu au optiunea sa trataze o motoreta sport ca pe una sport-touring.

.

Nu vad la profilul tau din ce oras esti. Daca esti din Buc., putem tine legatura pe pm si poate iti pot aranja un test drive mai prelungit pe o spotiva ca sa te lamuresti.

Sunt din buc, da

Mi ar face placere :)

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Tomy_k a spus:

Cu inaltimea te descurci absolut sigur daca iti place ce fel de distractie iti ofera tipul ala de moto……

Defapt la 190 ai un mare avantaj ca poti avea o pozitie mult mai relaxata cand vrei sa o lalai iar cand vrei sa ii dai tare te uiti la clipuri cu oregami si inveti sa te impachetezi .

Aia pitici nu au optiunea sa trataze o motoreta sport ca pe una sport-touring.

Daca a sta chircit,cu genunchii in carene…..inseamna relaxat……

Poti sa te impachetezi ca la circ,daca stai cu coatele pe genunchi e ridicol.

Eu sunt mai pitic,am avut SS si stateam chiar bine.

Cel de la care am luat eu Moto Guzii,a vandut-o dupa 2700 km pt ca avea 1,75 si atingea cu genunchii de motor(V-transversal)

La 1,90 nu ma gandesc cum ar fi aratat.

Site-ul ala “Cycle-ergo “ala e chiar bun,reflecta realitatea.

Mai depinde si cat va merge cu acel GSX-R…daca o ia pt.Victoriei,Constitutiei si retur nu e problema,ca se relaxeaza cat sta la semafor,daca se duce pana la CT sa bea o cafea si se si intoarce in aceeasi zi e mai nasol….

Acum 10 minute, ALEX-Guzzista a spus:

IMG_0513.jpeg

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

Acum 15 minute, ALEX-Guzzista a spus:

Eu sunt mai pitic,am avut SS si stateam chiar bine.

Cel de la care am luat eu Moto Guzii,a vandut-o dupa 2700 km pt ca avea 1,75 si atingea cu genunchii de motor(V-transversal)

La 1,90 nu ma gandesc cum ar fi aratat.

Site-ul ala “Cycle-ergo “ala e chiar bun,reflecta realitatea.

Mai depinde si cat va merge cu acel GSX-R…daca o ia pt.Victoriei,Constitutiei si retur nu e problema,ca se relaxeaza cat sta la semafor,daca se duce pana la CT sa bea o cafea si se si intoarce in aceeasi zi e mai nasol….

IMG_0513.jpeg

Nu sunt eu de victoriei/consti... folosesc moto foarte mult pt a ma deplasa mai rapid prin oras, la facultate, sală etc... si de cateva ori pe luna pentru drumuri giurgiu/ruse

Link spre comentariu

@ALEX-Guzzista

Sunt femei albe ( de obicei grase) care se fuck cu negrii , oricat de mare ar fi stigma.

Cand gasesti o placere deosebita gasesti solutii sa iti scarpini mancarimea.

Sunt oemeni in scaun cu rotile care joaca basket. Acolo handicap , nu un rahat de 4-5 cm peste ideal.

Daca ai fi inteles placerea motoretei sport pe bune, nu mai aveai niciun comentariu. Da, poate ai mers cu sportiva la viata ta , dar nu ai stiu sa o exploatezi cu adevarat ca sa poti sa ii intelegi farmecul.

Link spre comentariu