neaorin Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Am fost azi pe DN1A și drumarii lucrau de zor la reasfaltare, începând din pasul Bratocea spre Cheia (spre Brașov drumul a fost reasfaltat acum câțiva ani). Se circula alternativ, din păcate n-am făcut nicio poză. N-am găsit nimic prin presă despre asta. Știe cineva cât de mult și-au propus să reasfalteze? Dacă ar fi după mine, drumul ar trebui făcut cel puțin până în Văleni. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salut la cum arata lucrurile mai tine minim o săptămână doua. Ai prins și convoiul militar după Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă N-am prins convoiul militar. Ce sper eu e să nu se oprească la zona cu acele de păr, și să reabiliteze măcar până în Cheia dacă nu până la Văleni. Sunt zone chiar periculoase unde drumul e surpat, și nu de ieri de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Îți dai seama ca nu o sa facă asta, pentru ca de ce sa faci azi când poți sa o lași pe anul viitor. Oricum momentan este de evitat zona, eu o sa mai trec poate pe acolo în vreo 2 săptămâni sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate