RazvanLNI Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Salut, o intrebare pentru cei mai experimentati: De ce un CBR 900RR sc28 consuma uleiul Bel-Ray EXS FULL SYNTHETIC ESTER 4T 10W-50 dar nu consuma deloc uleiul IPONE R4000 RS 10W50? Regim de utilizare sportiv (viteze si turatii ridicate), consumul de ulei aprox 300ml, distanta aprox 300km. La regim de functionare mai linistit ( touring, oras) nu consuma ulei. Motorul functioneaza bine. Ambele uleiuri au fost testate conform celor de mai sus la cate doua intervale de intretinere. Orice parere, critica, gluma, intrebare sunt binevenite. PS Motocicleta are 100000 de km. Editat 5 ore în urmă de RazvanLNI new info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Eu am folosit Ipone R4000 RS si nu tin minte sa fie sintetic.Bel Ray-ul ce l-ai mentionat tu,este sintetic.Nici eu nu am avut probleme cu Ipone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate