Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Content Count

  2,748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Lucian_M

 • Rank
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Carnet moto din
  2016
 • Motocicleta
  DL650

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ER5

Recent Profile Visitors

1,287 profile views
 1. Caută și tu o bicicletă de 200 kg și aia e. Dacă nu găsești una așa grea, găsești la Dedeman saci de ciment, iei vreo 4-5 și îi pui pe bicla. Nu poți compara greutatea unei biciclete (10-15 kg) cu a unei motociclete, care are, în medie, cca 200 kg.
 2. Revin cu poze, cizmele sunt Forma Touring.
 3. Noi sau sh? La cizme mă refer.
 4. Dacă erai prin Neamț, te serveam cu plăcere. Pentru 35 w eu zic că e destul de 1,5 mmp, cu izolație bună. De obicei îl imbrac în bandă textilă Tesa, pentru un plus de siguranță.
 5. I-am promis că pe la anul îi pun kit nou, oricum. I-a ajuns în 3 ani.
 6. Ăla arată decent deocamdată, l-am "curățat" acum vreo câteva săptămâni. Btw: cum îmi dau seama dacă lanțul e original sau e fake?
 7. Nu e bai. Am mai aflat ceva. Deci zici că merită diferența de preț? Dar pinioanele țin cât ține lanțul? Kitul actual are 43300 km, spălat cu Kettenmax și uns numai cu ungătorul făcut de mine. La anul îl schimb, preventiv. Kitul de lanț, nu ungătorul.
 8. A doua variantă - 350 lei lanțul. E mai de calitate? Nu știam.
 9. Din martie și până acum am reușit să cam trec prin guma spate. Mai am maxim 2 mm până la martorul de uzură. Fața a fost pusă un pic mai târziu, nu prea se vede uzura. Dar spatele... pătrat. Mersul cu pasager și bagaje roade puternic guma spate. Nu cred să aibă 12k km. Ce e drept, spate e meid in ceaina, fața in Jermania. Următoarea gumă spate va fi Scorpion trail 2. O să încerc și varianta asta. Speram să mă țină vreo 15-18k km guma spate, că deh, e dual-compound, dar slabe șanse. Cred că ăsta e prețul aderenței la sol. Kit de lanț am găsit la un magazin de piese auto din Piatra, preț preferențial - 430 cu o-ring sau 500 cu X-ring. Pentru că suportul de telefon a cam dat în primire (două urechi rupte, una din ele în Bosnia), am luat unul chinezesc, care a venit destul de repede, montat provizoriu pe ghidon. Stă foarte bine, dar cam jos, îl voi monta sus pe bord, când voi avea timp. Edit: 13.000 km are guma spate. Tot puțin. De fapt, la mine e anul și setul.
 10. Arată într-un mare fel! Iar propulsorul nu are nevoie de nicio prezentare, nu mă așteptam să văd așa ceva pe Cagiva. De ce o dai?
 11. Un like și de la mine. Sub radiator nu ai o bucată de cauciuc, să nu îți arunce apa direct în locașul bujiei?
 12. Am văzut că doar 43, dar nu e urgență, cizmele mele sunt gata mâine, iar rezervă mai am niște ghete scurte, cu piele groasă și talpă zdravănă. Dacă vin peste două săptămâni nu e panică. Ca stil, primele îmi plac maaaxim, dar nu știu nimic de ele (modelul Hail).
 13. Mulțumesc pentru ofertă, dar aș prefera să fie noi cizmele. Casca, mănușile, cagula, cizmele- pe astea le cumpăr de noi. Nu că mă dau banii afară din casă, dar le prefer noi.
×
×
 • Create New...