Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Content Count

  4,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Lucian_M

 • Rank
  -

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,036 profile views
 1. Sictir, măgarule, pentru mizeriile pe care le ejectezi din mintea ta pătrată! Poate ai vreodată nevoie de ajutor in zona mea, nu ridic un deget. Dacă mă prind cine ești, posibil să te întreb în față care e faza cu limbajul. Ține minte: munte cu munte se întâlnește, d'apoi om cu om... "Prieteni" ca pe forumul ăsta n-am avut nici pe Softpedia, ne mâncăm între noi că nu încap unii de ceilalți. Acum mă înțelegeți de ce spun că motocicliștii nu sunt "frați", cum se tot trâmbițează?! E, uite din cauza măgarilor ca ăsta de mai sus. Voi solicita să fiu banat, simțiți-va voi bine,
 2. 86 de kile la 1,80, nu-s așa forțos. Fac schimbul cu motorul cald, trece căldura și prin mănușile de piele. Cheia e sfântă.
 3. Aia e! E preferata mea, desi mai am una cu banda metalica, una cu lant si inca o panarama, nu o pun la socoteala. O folosesc doar la desfacut, oricum, ca de strans- la mana. Daca vrei sa strangi cu cheia, cumperi filtre care au deja hexagon in fata. Dar cheia cu gheare e cam... universala.
 4. Caută cheie de filtru yato, cu 3 gheare, se adaptează rapid pe orice filtru, vine cu patrat de 3/8 și adaptor de 1/2. Și nu-i deloc scumpă, vreo 30 lei.
 5. Iti zice sa scoti telefonul, ca s-a inventat goagle. Ce dreq, macar atat stie un meletean.
 6. Test inițial, clasa a IX-a. Am urât cu patos materia aia doi ani. Mi-a folosit fix pix, ca și chimia (profil pedagogic).
 7. Poza e praf, dar camera stă perfect după oglindă, nici nu o observ de pe locul șoferului. Pinguie când pornește și când se oprește, are comenzi vocale + butoane, simplu și eficient la cca 300 lei. Dar trebuie un card bunișor.
 8. Urât, nu se face așa. Nu există perfecțiune, dar nici așa.
 9. Dau o bere dacă e să ne întâlnim! Sunt curios ce ar fi făcut unii dacă nu aflau cu ce mă ocup...
 10. Pentru imitația de criminal: Zât! O terminasem cu contrele, dar am impresia că nu ți-a ajuns! Zât!
 11. I-ai făcut sincronizarea cu telefonul?
 12. Asta de la Xiaomi e ușor de scos și montat, cu ochii închiși. Și eu am vrut să o pun pe mobra, dar nu rezistă la apă, așa că am fost nevoit să iau un session 4. Xiaomi chiar face lucruri bunișoare, sunt la al șaselea telefon cumpărat, două camere de mașină și alte chițibușuri.
×
×
 • Create New...