Sari la conținut

Lucian_M

Super Membru
  • Număr conținut

    7.071
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    NT
  • Motocicleta
    V-strom 1000 L5

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ER 5, Suzuki V-strom 650

Vizitatori Recenți Profil

6.954 citiri profil

Lucian_M's Achievements

  1. Burgaman? Cât despre muzică, pui o boxă cu blustutz și ai rezolvat. Ce gen muzical asculți? Dar fii sincer, nu-i o rușine să-ți placă manelele, e la modă chiar.
  2. Lucian_M

    Accidente 2024

    Am văzut live doi cioaparisti care s-au tamponat, ăla din spate a căzut după ce s-a lovit de roata celui din față la semafor. N-am oprit să îl ajut, spre rușinea mea, că aveam mașini în spate, eram pe celălalt sens.
  3. Lucian_M

    Accidente 2024

    Când eram mic, mama îmi spunea: dacă un copil se aruncă în fântână, faci și tu la fel? Bine, îmi spunea asta în timp sau după ce mă altoia. Instinctul de turmă le-a costat multișor e "duamne".
  4. Mi-a fost rușine să parchez la un hotel (mare) din Germania pe locurile albastre, am lăsat-o undeva lângă un gard viu, pe margine.
  5. Apoi ce să-ți fac, dacă nu-ți place să schimbi trepte prin oraș... Btw, 1000 cc prin oraș arde rău de tot la picioare, simțeam căldura și prin cizme, iar la genunchi mă termina ventilatorul, care era mai mult pornit.
  6. Asta zic și eu, când întreb pe cineva ce experiență are: de când conduce și câți km are pe două roți? Eu îs skin of the dick pe lângă alții, iar anul ăsta chiar a fost patetic, abia 7000 km. Deci stau deoparte și mă uit la care se plimbă.
  7. 5000 pe an e stas față de ce am prin zonă.
  8. Lucian_M

    Accidente 2024

    Doar sub influență. Sper că tirul e ok.
  9. Lucian_M

    Accidente 2024

    Cică una avea 0,23 la mie. Erau 4 in grup, prima a trecut, a doua s-a izbit de tir și a ricoșat in ultimele două.
  10. Păi au zis ungurii să stau două luni cuminte, că prea o frig cu 107 în localitate la volan... Achitat amenda, dat examinare, recuperat permisul la începutul lui mai. 7000+ km am cu mobra de atunci. Totuși dacă omul nu inspiră încredere, banii in plic e o alegere foarte înțeleaptă.
  11. Sau se pun rezistențe. În primul rând aș recomanda Lampa Arrow, braț scurt. Sunt omologate UE (nu pârnăi ceaina care nu se văd decât noaptea) și nu riști să spună șoferii: păi n-ai semnalizat, boss, chiar nu se vede nimic.
  12. Lucian_M

    Accidente 2024

    Probabil nu s-au înțeles vizual cu șoferul de tir, care a zis că el nu se dă în șanț ca să lase fetele să meargă ca în Anglia. Dacă era invers, să fi mers ele corect, era altceva. Dacă în tirul ăla era fix marfa pe care o aștept din străinătate?
  13. Cam așa e. Totuși pe mine m-a lăsat proprietarul actualei mobre să mă plimb prin zonă, deși aveam permisul suspendat și banii în 3 locuri (lei cash, euro cash și lei pe card, părți aproximativ egale). Probabil a avut încredere în mine. Totuși cu banii jos și un martor e cel mai ok.
×
×
  • Creează nouă...