Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  6,253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Motocicleta
  DL650 K4

Recent Profile Visitors

5,655 profile views

Lucian_M's Achievements

 1. Nici macar el, chiar e liniste si pace, spre deosebire de zilele trecute, cand a fost foarte frumos, daca esti fan tornade.
 2. Neața! Cald la noi de te ling iepurii, dar măcar nu mai bate vântul.
 3. Să vezi la Ford tdci cum ies siguranțele de la filtrul de motorină, mi-am băgat picioarele și le-am rupt la a doua desfacere, am pus șoricei de plastic și nu ies conectorii de nicio culoare (sistem mai rezistent decât din fabrică, dar mai puțin estetic, mi se rupe).
 4. Corect, se văd componentele și se poate observa ușor dacă face loc ceva. In plus, cam toată lumea întreabă ce-i cu plăcuța aia acolo sus și de unde am cumpărat-o. Să-i vezi pe unii ce ochi fac după ce le arăt subwooferul de sub bancul de lucru... *Poc, nu loc. Cam așa arată al meu RON 53.35 | DC 12V 20W+10W+10W Yamaha 2.1 channel Stereo Audio Digital power amplifier board Bass subwoofer AMP XH-A355 aplificador audio https://a.aliexpress.com/_mKeqV6A
 5. O să râzi, folosesc un mic amplificator 15+15+20w (2.1) de pe AliExpress, alimentat de un transformator luat de la nu știu ce imprimantă rămasă de căruță. Cu niște boxe Sony de la un sistem audio fac o discotecă la garaj de vibrează geamurile la casă. Amplificatorul are cam 10*6 cm, i-am legat un receiver BT în fața garajului, să am semnal de la telefon inclusiv dacă ies in drum (cca 15 m). Merge de vreo 2 ani, dau uneori tare in el, acum am găsit prin cutii niște amplificatoare stereo cu bt și fără, alimentatoare de laptop am, mufe se găsesc, vreau să fac amplificatoare pe care să le vând celor care au pe acasă două boxe de combină audio și n-au chef să investească mult sau să meșterească. Efectiv bagă în priză, introduc firele în locașurile dedicate și dau play. Al tău e mai elegant, mai "pentru pretențioși".
 6. Am ținut la iernat mobra unui prieten. Ieri vine după ea, o găsește pregătită, curată, pornește rapid, motorul nu scoate zgomote aiurea. Mă roagă totuși să-i schimb uleiul și filtrul, însă la verificare, uleiul arată impecabil. Îl întreb câți km a făcut anul trecut: 800 sau 1000, nu mai ține minte. Acum 2 ani tot pe acolo.
 7. Chiar se recomandă NGK Iridium. Nu reglezi nimic, nu te atingi de vârf.
 8. Asta gândeam și eu, in 5 ore consumă 1 Ah, deci pe a doua zi e de preferat să fie parcată lângă vreo pantă, că la automat nu o mai ia.
 9. După ce-l bați, fuge la protecția fulgilor de nea să te reclame, generația asta e tare sensibilă la orice, are numai drepturi și canci obligații.
 10. Corect, dacă stai la bloc se schimbă situația.
 11. Repet: fără țipete ce rost mai are? Pe mute e nasol.
 12. Al meu e direct flux, nu are reglaje, e mai simplu. Primele suduri... Ce e drept, am dat cu peria.
 13. Folosește spray anti-spatter și vezi să fie reglat aparatul pentru flux, nu pentru MIG.
 14. Nenea instructorul nu a strigat nici măcar o dată la mine, însă nici eu n-am sărit calul. Încearcă la Hey Moto, am înțeles că sunt instructori buni. Femeile se isterizează mai repede decât bărbații, deci e de preferat un instructor. Iar dacă ești sensibil rău, nu mai fa școală moto, mergi fără permis, ca șmecherii.
×
×
 • Create New...