Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Content Count

  4,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Lucian_M

 • Rank
  -

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,232 profile views
 1. Dacă vrei, mă interesez la furnizorul meu de piese. Îmi poți trimite seria, luni aflu ce te interesează. Sau îți dau numărul lui și discutați pe WhatsApp. După aia alegi dacă rămâi cu oferta sau o alegi.
 2. A pus unul o poză, mie mi-a cășunat pe cioapare, băieții s-au iritat și a ieșit bășcălie, ca în orice topic.
 3. Interesat și eu. La pachet cu Macedonia. Aveti pașaport? Ne gândim și noi să ne facem, după ce pun la punct mașina.
 4. Era fără nimic, dar ai și tu unghii lungi. Texte de cacao și amintiri tâmpite. Aaaaa, cioparist și tu, acum am observat. Ai dreq sensibili, fix voi, bărbații adevărați...
 5. Taie-ti unghiile, să nu ți le bagi in gât de nervi. Se ridică părul de pe piept de oftică, așa e? Sensibili tare cioaparistii, pe alții i-ar durea undeva.
 6. Nu te-ai schimbat deloc, dimpotrivă, situația s-a acutizat. N-ai un psihiatru bun prin zonă? Tu ești cu capul, cum să-mi spui să-mi dau foc la mobra? Ești sănătos mental?
 7. Alte detalii și eventual poze? http://hoteldacor.ro/galerie/ Pare ok pentru prețurile alea. Parcare pentru moto se găsește? Nu în stradă, de preferat.
 8. Lucian_M

  informații traseu

  Ar trebui să fie ok.
 9. Lucian_M

  informații traseu

  Toplița - Gheorgheni e asfalt bun. Gheorgheni - Lacu Roșu e varză. De la lac la Bicaz e asfalt bun și marcat. Toplița - Borsec... ai serpentinele așa și așa, depinde cu ce mobra vii (nu cred că au reparat ceva de anul trecut). Poiana Largului - Bicaz e refăcut pe alocuri, ai și zone mai nasoale, dar depinde cu ce vii, repet.
×
×
 • Create New...