Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  5,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Motocicleta
  DL650 K4

Recent Profile Visitors

4,801 profile views

Lucian_M's Achievements

 1. De plictiseală, scenarii aiurea. Merge jucăria, asta contează cel mai mult.
 2. N-am nici timp, nici dispoziție, nici răbdare, nici chef să o iau de la capăt. Oricum are multi km și lumea strâmbă din nas. Dacă o fi să crape ceva la ea, crapă motorul, ăla se ia cu cca 1000 euro. N-am chef să mai pun 3000 euro acum pentru altceva (tot 650 mi-aș lua, dar cu ABS). Repet, nu o dau.
 3. Dpmdv, deocamdată nu are rost, încă se ține bine, face acuși 110.000.
 4. Nu-i de azi, e de luni, am frecat 3 ore la utilaj, că arăta indezirabil. Am făcut câteva poze și am împins pe Facebook pastila că e pregătită de vânzare, a pus lumea botul. N-o vând.
 5. Am studiat acum ceva vreme chestiunea cu duritatea și am înțeles că se pune ce se recomandă, nimic altceva.
 6. Nu cumva îs lărgite prinderile cricului? Am fost nevoit să șlefuiesc o piuliță mare, că altfel era înclinată rău mobra când stătea în cricul lateral. La a mea nu e cu filet întreg, ci e un pic mai ciudat, cu două diametre. S-au zgârcit la a proiecta un sistem mai trainic, mă gândesc să caut alt suport de la dezmembrări, poate prind unul mai puțin uzat. Btw, șuruburile care țin motorul de cadru sunt 8,8, deci sunt destul de ok, la cel de la cric nu m-am uitat.
 7. A lui avea pedala de frână in partea dreaptă, așa rețin.
 8. Păi plm, știu oameni care conduc fără permis, asta nu schimbă nimic. Toate merg cât merg, bine e să știe omul când să pună frână (la figurat). Cât despre cel cu MP3, a spus că a fost oprit, verificat acte, la revedere. Zic ce mi-a zis el. Deci drăciile astea se pot conduce cu B, din ce am înțeles.
 9. Vezi că nu știi la ce mă refer? Ziceam de omul care a venit cu scuterul, să-i schimb anvelopele. Vrei poză cu anvelopele, să nu zici că vorbesc să mă aflu în treabă? Pun mâine poză. Aveți unii un talent când o luați pe ulei...
 10. Am fost cât se poate de clar în exprimare, omul a fost controlat de poliție și nu i-au făcut nimic. Are doar B-ul. Vă las să aberați cu câtă grație vreți voi. Succesuri! Ți s-a ridicat pielea pe lângă fermoar, te umfli degeaba.
 11. Am schimbat săptămâna asta gumele unui MP3 de 300, omul îl conduce cu B.
 12. La mine scrie așa în certificat, iar din fabrică nu a venit decât cu trusă de scule.
 13. La mine în certificatul de înmatriculare scrie motociclu, așa rețin. Caut și revin cu poză, acum conduc ceva in 2t prin livadă, la ăsta nu-mi trebuie triunghi and shit...
×
×
 • Create New...