Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  6,544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Motocicleta
  DL650 K4

Recent Profile Visitors

6,077 profile views

Lucian_M's Achievements

 1. Mișto chestie, chiar mă gândeam să îmi iau ceva pentru bord, să nu mai țin telefonul în soare sau ploaie. Totuși ce înseamnă option 1/2/3? Că nu prea am înțeles. Teoretic mi-aș dori varianta de 5 inch, datorită dimensiunilor reduse. L-aș folosi pentru Waze, sygic și preluare apeluri (când nu-s în mișcare). Nu-s pretențios, îmi trebuie suportul, să-l adaptez pentru parbriz (va fi un miar 14/16).
 2. Nu contează (pentru mine) decât să își facă treaba. A ieșit cum trebuie, big like!
 3. Salutăm! Ce cod au rulmenții față la un GSX650F? Teoretic 6204, dar aș dori să fiu sigur, că mi-au venit 6203 ... Sunt cumva cei din poză? Că am uitat să fac poză după ce i-am scos, inițial am vrut să-i arunc.
 4. 120 era la fosta Octavia 2, cu 5 prezoane. Actuala Fiesta 2015 are 4 piulițe, se strâng la 135 Nm, conform manualului. Am văzut pe net că sunt multe variabile, dacă nu-s corelate, iese inclusiv ce am pățit eu. Nu spun de la cine am luat, dar nu-mi mai trebuie 3d.
 5. Omul a cerut păreri, colegul a oferit variante, eu am propus ceva. Dar la banii ăia, nu știu ce-ar putea lua să fie DS și să meargă și cu pasager și bagaje.
 6. A, mișto sculă! Să o folosești cu plăcere! Mi-aș lua și eu un TIG, dar vreau altă mobra, rămâne pe altă dată...
 7. L-am folosit cu grijă, cum fac cu toate sculele. Sunt făcute prost, am dat comandă de două bucăți (un prieten a vrut și el), al lui s-a bulit și mai tare și mai repede. 100 lei la gunoi. Da, iar cu acumulator de 2 Ah mă prindea noaptea. Cu 5 A n-am nicio problemă. Layerele se desprind, parcă n-ar face priză.
 8. Dacă te interesează o motocicletă întreținută, am ceva care s-ar putea să-ți placă. https://m.olx.ro/257021054/?bs=olx_pro_listing
 9. Cu 2 Ah pistolul meu Panzer nu reușea să desfacă prezoanele mașinii (135 Nm), chiar mă gândeam să îi fac retur, împrumutasem bateria de la cineva. I-am luat ulterior adaptor, ceva mai ok, dar e o mizerie și mi-am băgat picioarele în el, am luat de 5 Ah, 18 V. Total altă treabă, merge stas!
 10. Mulțumiri, având în vedere că vin de la un specialist! Când te plictisești de strung, poate dai de știre.
 11. Confirm! Iese demențial mâncarea făcută pe disc.
 12. Am păstrat inclusiv șuruburile originale, cu cap hexagonal. Încă mă bucur că erau găuri filetate, altfel trebuia să mă complic. Cum am mai zis, suportul original din fibră de carbon a dat în primire, iar alt montaj efectiv n-am avut cum să-l fac. Îl pot vopsi negru, dar consider că pe "natur" se vede ok și nici nu se va exfolia vopseaua.
×
×
 • Create New...