Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  4,551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,507 profile views

Lucian_M's Achievements

 1. L-am văzut, l-au purtat pe drumuri de era disperat omul. Urmăresc subiectul, am un prieten cu CMX500, peste 2000 km cu ea, nu are problema asta la cutie. Sper să nu apară.
 2. Băieți, am avut și eu mașini noi și în garanție, știu ce vorbesc.
 3. E in garanție, dacă îi crapa, nu-l doare capul.
 4. Un pic de atenție merită și mobra mea. 96.812 km Astăzi, fix de ziua mea Vizitez Cracovia. Pam-pam!
 5. Am montat recent una pe 508, are ceva chestii interesante, dar lipsesc: aspectul wide, comenzile vocale și... cablul trebuia să aibă un metru în plus. Asta comparând cu 70mai pro deținut de mine de ceva vreme. Ăstalalt are rezoluții ciudate, dar ca bonus: GPS incorporat (cu viteza afișată), înregistrare în timp ce e conectat la telefon, port cameră spate și posibilitatea de a monta carduri de 128 GB. Omul a nimerit varianta fără a doua cameră, nu știu ce a comandat, nu prea le are tare cu tehnica. Mi-ar plăcea mult să scoată cei de la Xiaomi o cameră rezistenta la apă, aș renunța la GoPro hero session 4, care nu știe de buclă și nici data/ora integrate în filmare. Plus că se încălzește în draci.
 6. Sar'na! Dacă ies cu ~30 euro, parcă nu mai are rost să iau cortul. Eu am campingul în sânge, îmi place să stau în natură, dar tura asta aș merge mai lejer (deh, bătrânețea). Instalez de acasă aplicațiile, pornesc roamingul la Satu Mare și mai vedem ce urmează.
 7. Merci, Iulică! Mă știi, nu rezerv nimic dinainte, merg cum și pe unde vreau, important e să beau o bere seara și să am unde dormi. Nu-mi place să fac rezervarea decât cu câteva ore înainte, nicidecum cu săptămâni sau zile. Dacă ziceți că e ok, las echipamentul de camping acasă. In Praga am stat la 4 stele cu 25 euro, găsesc la banii ăia cazari decente in Lituania, Letonia și Estonia? Am stat acum vreo 8 ani in Polonia și Estonia, dar eram pe fugă, cu treabă.
 8. Ne gândim să plecăm luni spre Estonia, punct nordic Tallin. Nu știu ce să facem, să iau cortul (deci echipament pentru camping) sau să fac economie de vreo 10 kg și să aleg doar hotel, motel, pensiuni sau căsuțe din camping? Cam două săptămâni durează excursia, cred eu.
 9. Dacă aveam camera la accident, aveau să se schimbe treburile. La mașină pornește imediat ce pun contactul, la moto pornește când apăs butonul și se oprește când moare bateria sau se termină cardul.
 10. Păi nici al meu. Dacă îl conectez la charger, apare simbolul pe ecran. Dau să pornesc, trebuie dublă apăsare, nu încarcă, doar livrează curent. Iau contactul, trece pe baterie. Mi-ar fi plăcut să se încarce in timp ce înregistrează, dar e relativ ok și așa.
 11. Nu mi-e clar ce nu ți-e clar. Am dat sub 500 lei pe cameră, decent pentru un GoPro rezistent la apă, mic și compact, nu arăți a robot cu el montat pe cască (dar pe bord stă de ceva vreme). Când plec la plimbare, am deja încărcată camera, o pun in suport, montez cablul și apăs butonul. Dacă plouă, scot cablul, am 3 ore autonomie. N-am ce-i face in problema cu încărcarea, nici chef să o duc la reparat (ce-i de fabrică e mai bun dpdv al etanșeității).
 12. Îs mega-lamurit cu poliția și justiția românească după accident, trăiască pilele și cunoștințele, am crezut că am dreptatea de partea mea. Așa pățești când crezi tâmpenii... Sănătate și succes in rezolvarea cazului, o să fie destul de dificil.
 13. Am aflat asta, folosesc un Session 4 de ceva vreme. E rezistenta până desfaci capacul, pentru alimentare. Și aiurea e că panarama nu se încarcă dacă filmează, așa că aplic următoarea tactică: pun camera cu bateria full, alimentez prin cablu, iar dacă plouă, închid capacul și o pot utiliza în continuare. Precizare: țin camera pentru "just in case", nu pentru vlog sau alte prostii.
×
×
 • Create New...