Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Content Count

  3,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Lucian_M

 • Rank
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Motocicleta
  DL650

Recent Profile Visitors

2,252 profile views
 1. Dacă vrei, îți pun niste poze cu silencerul meu, să îl ai model în caz că îl vrei făcut la meșter. L-am luat de pe AliExpress, se potrivește la fix și l-am folosit fix de două ori. Reduce foarte mult zgomotul, nu mai are tonalitatea aia gravă, dar nici nu mai aud evacuarea în mers, peste 90. Și i-am dat găuri în plus, dar tot ia din zgomot (mult).
 2. Mi s-a spus că da. Așa zice lumea. Dar lumea mai vorbește și aiurea. Și dacă zic și eu ca ea, mi se citează din fabula cu vulpea și strugurii. Ieșim la o bere?
 3. Am să citesc toate comentariile mâine. DAR: tu chiar credeai că îți dă ăla bani?! A pus și el niște întrebări pe la prieteni, s-a informat, știe că n-ai ce-i face, deci adio și un praz verde. Văd că ai un motor ok, nu ai ABS la el? În orice caz, exersează frânarea de urgență, cunoaște limitele agregatului și așteaptă-te să primești prioritate când o să recunoască boul care m-a accidentat anul trecut că a greșit. Adică... niciodată.
 4. Trebuie musai să ne vedem la o bere. Două, șapte etc.
 5. Per ansamblu, nu-i rău. Doar timbrul vocal e oleacă rarait.
 6. 5 e deasupra lui 2 pe tastatura numerică, altfel nu-mi explic. O mai comit și eu.
 7. Îmi scapă aer la roată față. Nu mult, dar destul. Da, am valve la 90 grade. Nu, nu scapă pe acolo. Nici pe altundeva. Vestea bună e că la anul pun altă gumă. Vestea proastă e că trebuie să refac presiunea înainte de fiecare ieșire. Oricum verific presiunile. La mașină am o roată cu probleme, nu îmi dau seama pe unde scapă. Șoc și mister.
 8. Păi rulment nou am pus. Doar că am luat garnitura de la ăla vechi și am pus-o la ăla nou, să nu mai piardă vaselină. Omul a venit cu set complet rulmenți SUZUKI. Caut cutia pe net, poate o găsesc. Nu găsesc cutia. Iar rulmenții vechi sunt in găleata cu fier.
 9. Cagiva Navigator 1000, cu motor Suzuki V-twin. Mie îmi place. https://images.app.goo.gl/GXUeiiMyimCdUyzE6
 10. Ăla mare nu avea mai deloc. Cei mici tot aveau ceva vaselină. Dar în ăla mare nu mai era DELOC. Am desfăcut de curiozitate 2rs noi și aveau vaselină destulă, dar ăștia din setul Suzuki aveau foarte puțină și se pierde după cum se vede in poze. De montat știu cum se montează, am câteva kile de rulmenți scoși și puși până acum.
 11. Rulment pinion mare DL650 model 2012, cu cca 35.000 km (reali). 1RS, ciuciu vaselină. Am luat garnitura de la ăsta vechi și am pus-o la cel nou (l-am făcut 2rs) original Suzuki (vorba vine, era SKF), cutia conținea rulmenți roată spate 1rs (toți trei), rulmenți roată față 2rs, simeringuri și set complet tampoane de cauciuc.
 12. Io-te cum mi-ați deschis noi orizonturi... Btw: doar la noi (Costinești, acum vreo 5 ani) am văzut cum se îngroapă în bușit osul de la copanel. Bineînțeles, și țigările, dar și pampersul, că e departe coșul de gunoi. Străinii sunt proști, ei nu fac șmecherii din astea, nu-i duce capul.
×
×
 • Create New...