Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  7,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NT
 • Motocicleta
  V-strom 1000 L5

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ER 5, Suzuki V-strom 650

Recent Profile Visitors

6,929 profile views

Lucian_M's Achievements

 1. Sun acuși părinții și revin cu un telefon în privat. Trimis PM.
 2. În curând și la noi (sper să nu)... https://www.facebook.com/reel/1253430832146734?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
 3. Gând la gând! Visul meu e ceva gen Ford Fiesta (oricum, hatchback), greutate maximă 1,2 tone, gardă, ținută de drum și confort similare, dotări de bun simț (nu vreau să se conducă singură), autonomie similară (cca 700 km), încărcare in cca 5 minute (maxim) la orice stație din țară și străinătate, ușor accesibile, nu să-mi fac traseul în funcție de stațiile electrice. Preț similar, asta fără discuție. Se poate așa ceva? Dacă nu, când o să se poată, îmi iau și eu. Cel mai mult voi regreta cutia manuală, îmi place să simt că fac ceva. Am condus automate și e relativ fun la început, după care se instalează plictiseala. A fost un drum de vreo 5000 km, până în Finlanda și înapoi, s-a condus pe rând, m-a luat un prieten să-i țin de urât (am repetat traseul până la Helsinki în iarnă, cu buburuza mea, a fost mai incitant, că am prins zăpezi). În fine, după două săptămâni de plimbareala pe afara, când m-am întors am văzut la unele stații Petrom posturi de încărcare, maxim 50 kW, 4 prize cu împărțirea puterii. Pentru unii vor fi utile, practic jumătate de oră (cât am stat acolo) nu era nimeni conectat.
 4. Say what?! https://www.facebook.com/reel/474583105181743?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
 5. Care sticlă? Aaaaa, aia mică de pe topcase, e luată din Serbia, parcă, am păstrat-o că puneam apă în ea și udam echipamentul, au fost niște temperaturi îngrozitoare în concediul ăsta.
 6. Sar în ochi destul de bine, dar repet, unii le văd, alții nu prea sau deloc.
 7. Aș merge pe Osram night-breaker. Dau vision+.
 8. Ale mele vor porni pe galben, totuși pun un buton unde pot schimba culoarea.
 9. De calitate zic. Și asta fără răutate, te asigur, doar că la chinezi depinde peste ce dai.
 10. Salutăm! Mă bag puțin în seamă cu led-urile, fac pariu că au niște lite subtiri, implicit un consum mic de tot, undeva la 6-10w maxim. Am montat niște modele similare, foarte mică secțiunea de cupru. Scuze pentru intervenție, totuși nu cred că poate fi vreun pericol să ia foc ceva. Singurul pericol e să se ardă rapid proiectoarele, ca să fiu sincer. Un releu cu 4 pini se montează ușor, dacă vrei să stai fără griji.
 11. Am oprit în fața poliției austriece, aveam 4 proiectoare led, două faruri led plus pozițiile. Nu mi-au zis nimic. În Germania la fel, am trecut pe lângă poliție moto, care ulterior a stat în spatele meu în trafic, eu cu stop led + strobo, tobă sport. Dacă mergi cuminte, nu are poliția treabă cu tine, am impresia că e valabil cam peste tot.
 12. În principiu nu prea, mai mult factorul cool, dar ajută un pic (în funcție de model) să vezi pe marginea drumului (câini, pisici, vulpi etc). Mai merg noaptea și mă ajută. Pe timp de zi, orice lumină în plus te face mai vizibil pentru cine se uită. Că mulți nu te văd nici de la 10 metri. Sunt pățit.
 13. Oooooooooof... Lumea nu mi-a zis nimic, iar tu îmi faci morală... 🫢 M-am ținut de cuvânt cu spălatul.
 14. Fix asta am observat și eu, cu 7100 agață cutia. Nu știu unde e fabricat Valvoline, eu îl iau de la Unix. @John, bre, dă-o dreq, ai pus manele pe topicul meu...
×
×
 • Create New...