adimotor Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Vand tankbag pentru bmw r1200gs (poate merge si pe adventure, nu stiu), stare foarte. foarte buna, folosit doar 2 drumuri. Nu mai am motorul pentru care l-am cumparat. Pret 500 lei negociabil. Eventual as fi de acord si cu un schimb cu micro tankbag sw motech, modelul de 3-5 litri. Telefon 0723172865. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 14 ore în urmă Moderatori Share Postat 14 ore în urmă Te rog sa completezi toate datele obligatorii lipsa unui anunt la Bursa(locatia ta si poze cu produsul ce-l vinzi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Locatia este Hunedoara. Are toate prinderile, este ca nou, doar folia transparenta de deasupra are urme pe ea pentru ca nu l-am pregatit pentru poze. Este extensibil. Pretul unuia nou este de peste 200 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate