adimotor Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Vand tankbag pentru bmw r1200gs (poate merge si pe adventure, nu stiu), stare foarte. foarte buna, folosit doar 2 drumuri. Nu mai am motorul pentru care l-am cumparat. Pret 500 lei negociabil. Eventual as fi de acord si cu un schimb cu micro tankbag sw motech, modelul de 3-5 litri. Telefon 0723172865. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 7 ore în urmă Moderatori Share Postat 7 ore în urmă Te rog sa completezi toate datele obligatorii lipsa unui anunt la Bursa(locatia ta si poze cu produsul ce-l vinzi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Locatia este Hunedoara. Are toate prinderile, este ca nou, doar folia transparenta de deasupra are urme pe ea pentru ca nu l-am pregatit pentru poze. Este extensibil. Pretul unuia nou este de peste 200 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate