Motologistic Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă De vânzare, BMW F650Cs Scarver, and 2005, 32.586 km, doua bujii pe cilindrului, 50 cp. Motocicleta am cumpărat-o pentru " fosta"...acesta este motivul vânzării si totodată motivul pentru care nu am mai înlocuit anvelopele. ABS, manere incalzite, topcase nou Kappa K35, avarii, doua prize 12V, absolut toate consumabilele noi, exceptand anvelopele. Ulei original Bmw ( cumpăat din Germania), filtru ulei, aer si benzina, lichide frana fata-spate, antigel G12, placute frana, acumulator cu afisaj electronic integrat, revizie furca fata ( ulei, cuzineți, simeringuri originale Bmw) toate sunt schimbate si au 25 km rulați. Suport telefon Givi, tankbag Sw-Motech Bags-Connection, husă protecție, cric central, crash-bars. Motocicleta am cumpărat-o din Germania, de la o doamnă, care a ținut-o in garaj din 2014, fara sa se plimbe cu ea ( asta reiese si din ITP-urile nemțești). Cureaua de transmisie a fost înlocuită in 2019 Nu are de accident ( nici urme vizibile) , culoarea originală . Totul funcționează in parametrii. Toba de evacuare este omologata la RAR ( cu această toba s-a inmatriculat). Carte service, doua chei contact si topcase, manual utilizare . RCA si ITP valabile, fiscal pe loc. Locatie Cluj-Napoca Pret: 1550 de euro, negociabil. 0744 973 166 Vândut, se poate închide. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate