Ruginel Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salutare! De ceva vreme ma joc cu o imprimanta 3D, iar printre altele am scos si niste brelocuri cu tema moto. Momentan acestea sunt modelele pe care le-am facut, singurele limitari sunt date de lipsa altor culori de filament, insa peste o saptamana imi vin mai multe culori deci pot printa cam orice. Sunt facute din PETG, material care rezista la UV destul de bine si au 5mm grosime. Mi-am printat si testat unul pret de 15,000 km, arata la fel ca in prima zi. Pretul este de 15 lei / bucata. In Bucuresti ne putem intalni pe undeva daca se cumpara minim 2, astfel incat sa nu ies pe minus cu benzina + timpul. In tara expediez in principiu cu orice curier, la alegerea clientului desi prefer Easybox, intrucat nu este nimeni dependent de programul curierului. Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate