Catalin Ciucur Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Vă salut! Cunoaște cineva un atelier sau o persoană fizică care face prelate / huse pentru motocicletă la comandă (ieftin și bun)? Am o husă de motor, model retractabil, montată pe suport de țeavă. Husa originală, din cauza îmbătrânirii materialului, s-a rupt în mai multe locuri și caut pe cineva priceput care să îmi confecționeze una nouă. Caut atelier sau persoană fizică din zona București – Buzău – Urziceni – Ploiești. Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Din proprie experienta recenta...in Romanica ieftin si bun nu mai exista de mult. Daca ai noroc.gasesti scump si bun.... Meseriasul roman e pus pe japca si imbogatire rapida... Vazusem pe TEMU ceva care cred ca seamana cu ce ai tu... Sau iei o husa de ATV,daca se potriveste la dimensiuni si o pui pe scheletul tau de teava. Ceva de genul asta ! Editat 10 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Ciucur Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Salutare, da poate fi o idee si husa de atv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 16 minute în urmă Share Postat 16 minute în urmă Mai e o varianta la cei care lucreaza cu prelata cauciucata,ca cea de TIR dar mai subtire,cei care fac copertine..etc...dar e scumpa ca si material,e pe grosimi...etc Pe vremuri,cand nu se gaseau huse moto pe la noi,luam o prelata auto,o asezam pe moto si o ajustam prin taiere,o lipeam cu prenandez,si cusuta la mana cu ata sintetica....era cam tiganie dar apara moto de ploaie si zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate