B299JOY Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Este cineva în zona Bucureștiului și vinde un scuter Kymco Downtown 125 ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă sigur sunt mai multi care vand scutere de astea in zona.... .....inca nu mi-am dat seama ca e la caterinca topicul sau chiar e un topic de cumparare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă Acum 38 minute, B299JOY a spus: Este cineva în zona Bucureștiului și vinde un scuter Kymco Downtown 125 ? multumesc ! Posteaza intre ce ani de fabricatie,ce buget ai si daca sa fie inmatriculat in Ro cu acte in regula sau neinmatriculat. Evident si o metoda de contact. Parca va e lene sa scrieti cu toate cuvintele necesare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 26 minute, apriliacluj a spus: sigur sunt mai multi care vand scutere de astea in zona.... .....inca nu mi-am dat seama ca e la caterinca topicul sau chiar e un topic de cumparare.... Pe site uri de vânzări nu este niciun astfel de scuter ! Acum 16 minute, Kristian a spus: Posteaza intre ce ani de fabricatie,ce buget ai si daca sa fie inmatriculat in Ro cu acte in regula sau neinmatriculat. Evident si o metoda de contact. Parca va e lene sa scrieti cu toate cuvintele necesare... buget - 2000 euro Înmatriculat RO contact - PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate