Djenavar Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Neata oameni buni. Am nevoie de un pic de ajutor, stiti unde as putea face aceste DB kilere pt o evacuare SC project?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Pe site-ul oficial Sc Project sunt pe la 65€ / bucata. Au cca 15 modele diferite disponibile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 8 Autor Share Postat Aprilie 8 Salut asta stiu. Multumesc frumos. Am c7mparat apartament, acum as vrea niste dbkilere mai ieftine, de 9 miliosne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Neata lume.Am rezolvat, la acest domn, excrlent , servicii, comunicare, promtitudine. Cumvq totusi este alta lume . A impachetat db kilere de inox in folie din aceea cu bule. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate