Jump to content

Djenavar

Super Membru
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Djenavar

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2009 si recuperat in 25.05 2016:)))
 • Motocicleta
  Honda Hornet 2006
 • Numar Moto
  B190 TOR
 • Club
  Andreiuta mea si noi 2

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Dnepr, Ural

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Cea mai mare greseala este sa te crezi de neinlocuit, te inlocuiesc imediat si se si uita ca ai existat in 2 luni
 2. gata gata, linisteste, se retrage si Vale, cand o sa vrea el
 3. Pai cum naiba, freekom 1 face si 2 nu face- teoretic nu este mai avansat? Cel putin la mine freekom 1 asculti muzica, intra gps.ul peste, vorbesti intra gps.l sau este legat doar strict de intercom(comunicarea cu alt aparat)?
 4. :)))))))))))))))))))))))))))) asa sunt toate conferintele, toti stiu ca se spune ce trebuie sa se spuna, in alta ordine de ideei nu vad de ce sa-l doara pe unul atul de Lorenzo, pe el il doare de careva de acolo?IN plus are ceva $$$$$$$ in cont asa ca poate dormi linistit.
 5. Eu am o intrebare: Vinovatul a recuoscut singurel( venit la tine) sau a recunoscut dupa ce ai cautat tu in parcare vinovatul, doar o curiozitate de a mea.Multumesc
 6. Pietonul bineinteles a plecat bine mersi, nu? Era sa o patesc la fel dar aveam viteza mica si am reusit sa ma ocolesc masina, traverseaza ca vitele in general, rog vitele sa maierte pentru comparatia nemeritata. Sa fie motociclistul bine.
 7. Imi cumpar A150 rosie, automata
 8. GO GOG OG GOG GOGOG GOGOGOGOGOGOGOGOGOGO VALEEEEEE 46.
 9. Eu am intalnit 3 cu Harley, deci au fost
 10. Din Bucuredti dar imi este asa un pic#$%$ nefiind casca cumparata de la ei
 11. A fost nou nouta luata de pe fcmoto.de O sa incerc si varianta asta
 12. Nu cred ca este vb doar de pinlok, am sesizat (bine ,destul de tarziu si intamplator), dupa ce a scris in coleg aici ca trebuie sa se auda un "clanț" ca sa se inchida viziera complet, eu am tot incercat sa o inchid complet si nu mergea decat un pic sa imping viziera in stanga, de aici concluzia mea ca mecanismele vizierei nu sunt puse bine, am incercat sa le pun cat de corect dar pinlokul tot se misca ( dar ma enerveaza de mor ca la o casca Shoei sa fac asemenea manevre). Am cumparat acum 1 luna un HJC, bai oameni buni vizera aluneca de zici ca.i data cu o tona de ulei , nu se simte efortul, nu se abureste nimic, nu trebuie sa reglez nimic, scos pus pe cap, de asta rugam aici daca se pricepe careva sa ma ajute, in plus sa zgariat viziera incredibil de repede.
 13. Aloha, am nevoie de un pic de ajutor, poate cineva care se pricepe, sa.mi regleze mecanismele vizierei la acest prapadit de Shoei GT air, cred ca aici este problema cu aburitul, ca atunci cand las viziera in jos, nu merge ca unsa i.ar pinlocul se desprinde usor de viziera cand o ridic. Multumesc anticipat si vin la intalnire cu berea pe care o vrea colegul
×
×
 • Create New...