cristi44288 Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Salutare ! Am un kawasaki z750, trecut in carte ca si avand culoarea albastra. As vrea sa il colantez ( carene, masca, rezervor) intr-un gri. Ma puteti ajuta, va rog, cu niste informatii despre ce ar insemna asta dpdv. al actelor? Trebuie sa merg din nou cu ea la RAR, pentru a se modifica culoarea in carte? Si daca da, aveti idee care ar fi un cost estimativ? Se reface verificarea completa a motorului, sau se verifica strict culoarea, fara a se reverifica restul motocicletei ( frane, evacuare, accesorii, etc.)? P.S nu am nici o problema in a fi verificata integral toata motocicleta, totul este in regula cu ea, ar trece fara emotii. In urma cu 2 luni de zile i-am facut RAR-ul, dar ma gandesc ca ar fi costurile mai mari daca s-ar reface verificarea integrala. Am achitat in jur de 1400 de lei acum 2 luni. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 9 minute în urmă Share Postat 9 minute în urmă Trebuie sa faci o Vizita la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate