smile Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) subsemnatul-suzuki dr 125(prima iesire cu mobra asta),andrei-suzuki dr 650 si cristake-yamaha xt 125 ....am reeditat traseul facut de mine si cristy acu cateva saptamani ......valea argesului-padurea valea hotilor-pad comana-un ceai cald la bunikmea -padurea fantaneale-padurea calugareni-asfalt spre casa....vreo 60 de km daca nu ma insel de mocirla....andrei stie mai bine sper sa intre sa spuna el exact cat....a fost f tare dar imi pare rau ca nu am apucat sa imi pun crossurile si m`am dus rau de tot in cap de cateva ori....pagube:un semnal spart la xt,ambele protectii de maine de la al meu dr sifonate bine una chiar crapata si cam atat....a fost f tare dar NU MAI IES LA ASA CEVA FARA CAUCIUCURILE DE CROSS...am o ciunga pe fata care mi`a facut probleme mari..... noi speram sa gasim ceva soft....defapt cand e uscat e soft....dar am dat de niste portiuni in care ne`am impotmolit tare rau..... niste poze..... Editat Ianuarie 27, 2007 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Inca doua plimbari din astea si te vad pe la rubrica "Cumparari". Ce bine arata caprele aste machiate cu noroi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate