luccyus Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Curg telescoapele pe fata si pe spate ii praf la CAGIVA TAMANACO(enduro). Se pot remedia undeva, pe langa Cluj? In cazul in care trebuie inlocuite nu potrivesc numa originale? sau se potrivesc si de la alte motociclete? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Curg telescoapele pe fata si pe spate ii praf la CAGIVA TAMANACO(enduro). Se pot remedia undeva, pe langa Cluj? In cazul in care trebuie inlocuite nu potrivesc numa originale? sau se potrivesc si de la alte motociclete? 10x schimba simeringurile daca nu gasesti da le jos si trimite mi cotele ti le caut eu la bucuresti np Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luccyus Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 schimba simeringurile daca nu gasesti da le jos si trimite mi cotele ti le caut eu la bucuresti np mersi mult. o sa le dau jos si daca nu gasesc altundeva o sa te deranjez pe tine. mersi ink o dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate