Maniax Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Cum pot sa imi dau seama cand e in punctul mort cutia de jupiter? Adik i-am schimbat furcile si nu mai stiu cum vine sincronul si semiluna de la schimbator, ca sa le potrivesc. Va rog ajutati-ma ca mor cand vad ca e cald afara si eu nu pot merge cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Din cate stiu eu furcile nu au decat o singura pozitie in care pot fi montate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Ia d'aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Shi mai ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Shi asta shi acum vezi cum te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Uite poate ta ajuta shi asta sa nu zici ca sunt rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate