connex Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Sa-ti traiasca si sa te duca acolo unde doresti fara incidente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 thx momentan cere o segmentare dar inca mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 BRAVOOOOOOOO!!!!! FELICITARI SI CAT MAI MULTI KILOMETRI!!! FRUMOASA FOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 30, 2004 Share Postat Mai 30, 2004 nu-mi vine sa cred frate connex unde te gasesc. nu te am vazut de ceva vreme,pe la munti ai mai fost? iti sta bine calare , e faina tare cand ne vedem s-o studiez si eu ? da si tu un semn: 0723494817 sau motor4freeride@yahoo.com cu multa stima Stulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 dragutza. s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 S-o stapanesti sanatos si la mai multi km impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Frumos motor!!! Vezi ca este unul in BT care e putin modificat si arata beton! Este un anunt in MOtolife din februarie sau martie... (cere 7 mile pe el). Merita sa incerci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Iulie 28, 2004 Autor Share Postat Iulie 28, 2004 multumesc de urari din nefericire nu am mai avut timp sa intru pe net, oricum la acest moment este vinduta (am plecat din tara ) bafta tuturor si drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate