MDshell Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) Salut am o motocicleta IJ350, eu nu ma prea pricep dar as vrea sa o vand, e in perfecta stare de functionare, dar nu e inmtriculata recent, are numere vechi. Ce parere aveti in jur de cat $ as putea cere pe ea? multumesc. Editat Ianuarie 30, 2007 de MDshell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Salut am o motocicleta IJ350, eu nu ma prea pricep dar as vrea sa o vand, e in perfecta stare de functionare, dar nu e inmtriculata recent, are numere vechi. Ce parere aveti in jur de cat $ as putea cere pe ea? multumesc. Sincer? Nimic. Am avut si eu una (Jup 4 din 83), in stare bunicica de functionare, are acte OK, numere noi, pe numele meu. Nu am reusit s-o dau nici cu 300 de euro. AM dat-o unui prieten de pomana pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Daca reusesti sa-i faci carte de identitate mai ai ceva sanse s-o dai.Daca nu reusesti poti sa incerci s-o dai pt piese dar asta in funstie de starea in care se afla si ce piese mai sunt in stare buna. Pune 2-3 poze, dar la rubrica anunturi sau eventual la Coltul comunistelor.Ai mai multe sanse asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Am si eu una veche tare,din 1953 cu schimbator pe bidon si cam rablagita.I-am 3 millioane unui mos ca sa n-o dea la fier vechi.Acum ma chinui s-o restaurez asa pentru placerea de a face ceva.Foarte greu si costisitor.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radsteinn Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 am un izh din '61, 350 si am dat in dec. 300 $ (cu actele in ordine)...so.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate