KioN Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Cateva poze de la world's largest indoor bike&parts expo sper sa placa Cateva poze de la world's largest indoor bike&parts expo sper sa placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 dupa cateva tentative jenant de esuate sper sa pun si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 foarte tare...........sper sa apara si la noi asa ceva tu ce mai faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Sal'tare. Fain pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 Salutare Chif! fain da frig ca draq! Saptamana viitoare 9-11 februarie va fi Cycle world International Motorcycle Show si vreau sa fiu prezent sa mai fac ceva poze. am sa le pun tot aici. Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 ochii meeeeeiiiii !! SHIIT cum arata motoarele alea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Fain frate, fain rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 superpoze,chiar daca sunt cu viteza, jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Total usless...Omule daca tot muncesti atata la un motor...eu zic ca merita sa te poti si da calumea cu el...nu sa stai ca pe veceu (WC). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Total usless...Omule daca tot muncesti atata la un motor...eu zic ca merita sa te poti si da calumea cu el...nu sa stai ca pe veceu (WC). Oameni buni.. inainte sa vorbiti.. experimentati! As fii curios cat de obiectiv ai fost la replyul asta.. Expozitia superba.. am vazut deja o gramada de poze acolo, au expus motociclete extraordinar de rare acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Total usless...Omule daca tot muncesti atata la un motor...eu zic ca merita sa te poti si da calumea cu el...nu sa stai ca pe veceu (WC). offtopic. stii treaba cu vulpea si strugurii ontopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Total usless...Omule daca tot muncesti atata la un motor...eu zic ca merita sa te poti si da calumea cu el...nu sa stai ca pe veceu (WC). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 si daca am aduce asemenea motoare la noi ? crezi ca s-ar vinde ? observ piata chooperele se vand greu la noi , o vitezana sau una de strada o cumpara ori cine , chiar daca nu are nimik cu motociclismul , dar un chooper nu prea ?!?? voi ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 si daca am aduce asemenea motoare la noi ? crezi ca s-ar vinde ? observ piata chooperele se vand greu la noi , o vitezana sau una de strada o cumpara ori cine , chiar daca nu are nimik cu motociclismul , dar un chooper nu prea ?!?? voi ce ziceti ? In mare parte ai dreptate Eu unul nu mi-as lua asa ceva,nici daca as fi Bill Gates...pe astfel de fiare(parerea mea) cred ca se schimba radical senzatia de a conduce o motocicleta... As fi de 100 de ori mai mandru si fericit,daca as conduce pe strada un fier din anii 40' decat o astfel de "motocicleta".... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go_cows Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 hmm, faine dar motoare cu care sa iti faci poze si sa fi vazut cu ele dar ma indoiesc de utilitatea si comoditatea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate