Kustom Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 nu aveti careva acasa vreo maneta inversa de zundap sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 parca erau de vanzare pe la piese acum ceva timp.parca le pusese @mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 astept.......si o furca tip paralelogram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 mah, tu ai vreun ZUNDAPP, si noua nu ne spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 a o maneta de dreapta sau stinga cred, iti fac o poza miine am 3 zundapp ks 600 astept.......si o furca tip paralelogram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) mah, tu ai vreun ZUNDAPP, si noua nu ne spui? ...... custom: super manetele alea... asteptam sa-ti vedem jucaria Editat Februarie 7, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 la mine "mah" inseamna "ma" deci intrebarea era ptr @custom 4 ever. stiam ca @mah are zundap ks de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) la mine "mah" inseamna "ma" deci intrebarea era ptr @custom 4 ever. stiam ca @mah are zundap ks de 600. si eu de custom vorbeam....nu are zundap aia era chestia scuze daca m-am exprimat gresit Editat Februarie 7, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 maneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 MAHtias fi foarte recunoscator daca mi-ai vindeo mie MADCOX:nu am zundap dar vreau sa o pun pe ij-ul ala ce l-am taiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate