BLACK SPIDER Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) acum ca tot se apropie sezonul si mai raman motoarele pe afara noaptea da-ti si voi niste solutii pentru a nu fi furate ,in afara de lacat prin zalele lantului si clasicul cifru prin roata. Cum functioneaza alarmele moto , sau ce tipuri exista ? PS cred ca am plasat gresit topicul scuze Editat Februarie 7, 2007 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 acum ca tot se apropie sezonul si mai raman motoarele pe afara noaptea da-ti si voi niste solutii pentru a nu fi furate ,in afara de lacat prin zalele lantului si clasicul cifru prin roata. Cum functioneaza alarmele moto , sau ce tipuri exista ? PS cred ca am plasat gresit topicul scuze Salut in semnatura mea gasesti solutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate