Gim Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 Ce iluzie dom'le si eu am patit la fel. Sunteti in vreo fratie? Alfa-Lambda, Lamda-Gamma, Sisters of Merci? nu mai fiti derutati neam facut si noi 3 un club (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Bravo baieti, mult noroc si sa aveti parte de motoare focoase si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Spor la lucru mestere.Sper sa veniti la brasov cu motorul asta dar mai ales sper sa veniti ca am o datorie de platit la voi(mai ales la radu) Berile sunt deja puse la rece. PS: Vezi daca poti sa gasesti si placutele alea pe la tine prin aglomeratie.Drum bun si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Ce iluzie dom'le si eu am patit la fel. Sunteti in vreo fratie? Alfa-Lambda, Lamda-Gamma, Sisters of Mercy? MISA ITI SPUNE CEVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 MISA ITI SPUNE CEVA? Am sanse sa mituiesc pe unul din voi si sa-i turnati ceva otravuri in paharul cu pipi al lui Bivolaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Si eu sunt curios cum arata!!!Era in lucru cand am vazut-o eu! Spor la lucru baieti!!! see Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 un nou set de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 10 sai facem si un test inainte de Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 poza 11 MERGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 cam asa arata inainte de plecarea la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate